GDE JE ZDRAVSTVENA KNJIZICA MOG BRATA?

Kada sam 6.novembra 2017. posetila Horarnu sekciju foruma "Forum.hr", naisla sam na ovaj post clana "cold_wave":

"Dobro jutro! Molim pomoc! Negde sam zagubila zdravstvenu knjizicu mog brata, i nikako je ne mogu naci, zanima me da li je uopste u stanu i gdje da je trazim?"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "cold_wave"postavila pitanje:

Brat je predstavljen vladarom 3.kuce, Saturnom, a njegova zdravstvena knjizica je predstavljena vladarom njegove 2.kuce, a to je radikalna 4.kuca ciji je vladar Mars. Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce knjizica biti nadjena:

Istog dana sam joj odgovorila:

Posto je Tacka Fortune u znaku Raka zdravstevana knjizica moze biti u kuhinji, u blizini mesta gde je cesma, u ormanu za posteljinu, podrumu, spajzu, u sobi sa obicnim ili jeftinim namestajem, u sobi gde se familija okuplja da prica o porodicnim stvarima, u sobi gde se drze stvari sentimentalnog znacaja, u sobi sa najvise prozora, u sobi koju obicno koristite za popodnevni odmor, u sobi gde drzite stvari od porcelana.

21.novembra 2017. "cold_wave" se javila:

"Evo, javljam, knjizica je upravo nadjena, bila je u dnevnom boravku, u korpi gdje nam stoje razni papiri, a tu korpu smo i mama i ja detaljno pregledale i nismo nasle knjizicu, i nije mi jasno kako smo je sad nasle. I da potvrdim u blizini je cesma i toj sobi ima najvise prozora, a u blizini je i polica na kojoj su porculanske stvari. Svaka vam cast!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!