GDE JE MOJ ZLATNI LANCIC?

16. decembra 2013. u Horarnoj sekciji "Astrologers' community" foruma ugledala sam post clana "madhusmita" sledece sadrzine:

"Izgubila sam zlatni lancic pre 5 dana dok sam se selila u novu kucu. Moj muz se seca da ga je spakovao ali ne moze da se seti gde. Ne mogu da ga nadjem. Sumnjam da ga je uzeo neko od radnika koji su nam pomagali prilikom selidbe. Molim vas pomozite mi da ga nadjem!"

Evo karte za vreme i mesto kad je "madhusmita" postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo siguran dokaz da ce lancic biti pronadjen a to je:

Odgovorila sam joj istog dana i moj odgovor je bio sledeci:

Sigurno cete ga naci! Potrazi ga u kutiji, dzepu, fijoci, kesi, koverti, u necemu, izmedju necega ili ispod necega. Tamo gde drzite odecu, u ugradnjim ormanima. Obicno se ne vidi. Tamo gde u kuci radite posao koji naplacujete (npr ako sijete za musterije). Potraziti takodje u blizini medicinskih stvari ili sredstava za ciscenje (POF je u 6 kuci). Traziti na Severozapadu u blizini boja: zuta, zlatna, narandzasta, crvena (POF je u znaku Lava).

Vec sutradan "madhusmita" se javila:

"Hvala vam puno na savetima! Drago mi je da mogu da vam kazem da sam konacno pronasla moj zlatni lancic! I kao sto ste me savetovali bio je u zutom ormanu u kesi sa odecom! Jos jednom hvala puno!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!