Horarna astrologija

GDE JE MOJ PAS WILLOW?

15. februara 2010., u Horarnoj sekciji Astrodienst foruma, paznju mi je privukao post clana "Lara Croft" sledece sadrzine:

"Moj, 9 meseci star, pas je nestao ovoga jutra. Ja i moje troje dece ga trazimo vec citav dan. Zivim na selu i strasno brinem, napolju je strasno hladno i ne mogu da odem na spavanje jer se nadam da ce doci. Telefonirala sam policiji, veterinaru, ali jos uvek nista. Tako smo uznemireni i brinemo o njemu. Molimo, pomozite nam da ga nadjemo!"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Lara Croft" postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce pas biti pronadjen:

Rekla sam joj da je njen pas daleko do nje (vl. 6.kuce je u 9.kuci) i da je u blizini crkve, univerziteta ili necije stale. Takodje sam joj rekla da pas moze biti u sumi, pustinji, divljini ili kamenitom mesta gde ima puno toplote (vladalac je u Lavu). Rekla sam joj da trazi na jugozapadu (vl. 6. kuce je u 9.kuci) ili na istoku (Tacka Fortune/dnevna formula je u 1.kuci).

Popodne, istog dana, "Lara Croft" se javila:

"Pas je pronadjen! Nasli su ga jedna zena i njen devetogodisnji sin u susednom selu, a zamislite, njena kuca je bas do crkve!! Ja sam iznenadjena koliko je Horarna astrologija tacna! "

Ja sam je onda zamolila da nam kaze na kojoj strani sveta je to selo gde je on nadjen i ona je odgovorila:

"Istok!!"

Jos jednom se pokazalo da je polozaj Tacke fortune znacajniji kad treba odrediti stranu sveta!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!