Horarna astrologija

GDE JE MOJ NOVCANIK?

9. septembra 2008. u Horarnoj sekciji "Astrodienst" foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Otisao sam da uzmem novcanik, ali njega nije bilo na uobicajenom mestu? Kao da je ispario! Gde je moj novcanik?- Craig"

Craig je poslao i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavio pitanje:

Vec prvi pogled na kartu, izgledao je obecavajuci! Uocila sam da ce Mesec konjuktovati Ju, vladaoca ASC-a sto je jedan od pokazatelja da ce novcanik biti nadjen! A predstoji i aspekt vladaoca 2. kuce, Marsa, sa Tackom fortune!

Odmah sam mu odgovorila da ne brine i da ce ga sigurno naci. Novcanik je predstavljen Marsom u 8 kuci. Rekla sam da nije na uobicajenom mestu (Vladalac je u kuci koja sledi), ali je veoma blizu i posto je vladalac u kardinalnom znaku to znaci da nije na zemlji i da je u prostoriji gde ima dosta prometa. 8. kuca oznacava da ne moze odmah da se vidi, kao i da prvo treba pogledati na mestima gde ima vodovodnih cevi, kao sto je kuhinja ili kupatilo. Rekla sam mu takodje da gleda u blizini plave i bele boje (Vladalac Mars je u Vagi).

Posto je Tacka fortune u 4.kuci to je jos jedan od pokazatelja da je novcanik u kuhinji, spajzu ili sobi za rucavanje.

Moj odgovor je poslat u 17:46, a vec u 18:09 Craig se javio:

U pravu ste, nasao sam ga u kuhinji u plavoj jakni koja je bila na beloj stolici zatrpana sa stvarima za pranje! Prosto ne mogu da verujem!!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!