Horarna astrologija

GDE JE MOJA VOZACKA DOZVOLA?

6. septembra 2022. dobila sam email sledece sadrzine:

"Pozdrav Goco! Setio sam se juce da radite horarnu astrologiju za izgubljene stvari pa bi mi trebala mala pomoc ako moze :-).
Naime, u petak prosle nedelje, izgubio sam vozacku dozvolu pred samo putovanje i od tada ne mogu da je nadjem. Znam jedino da sam je pripremio ali ne znam da li je ispala negde u autu, u kuci ili negde u dvoristu.
Moje pitanje za horarnu astrologiju je: Gde mi je vozacka dozvola?
Unapred Vam se zahvaljujem ako mozete da mi pomognete! - iki lalic"

Uradila sam kartu kad sam procitala njegovo pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko pokazatelja da ce dozvola biti pronadjena:

Istog dana sam mu odgovorila! Ne brini, ima nekoliko pokazatelja da ce biti nadjena!
Posto je vladar 2.kuce retrogradan to je siguran znak da ce biti nadjena!
Tacka Fortune je u znaku Ovna u 4.kuci pa ona moze biti u blizini dimnjaka ili nekog grejnog tela, u prostoriji gde se drzi alat, u sobi sa zakljucanim vratima i ormanima, u prostoriji gde ima stvari od gvozdja, municije, revolvera, u sobi u kojoj dominira crvena boja. Takodje moze biti u kuhinji, u spajzu, na bezbednom, sigurnom mestu. U kuci roditelja. U sobi za rucavanje, u blizini vodovodnih cevi ili bilo kog mesta gde se drzi hrana.
U blizini boja: crvena, crna, lila

13. Septembra 2022. "iki lalic" se javio:

"Samo da vas obavestim da sam nasao svoju vozacku dozvolu, bila je tacno tamo gde ste opisali. Nasao sam je u kuci svojih roditelja, u kuhinji, koja je inace u crvenoj boji i to iza radijatora, gde mi ne bi palo na pamet da gledam! Pozdrav, i hvala jos jednom!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!