Horarna astrologija

GDE JE VIZIT KARTA?

1. septembra 2010. u Horarnoj sekciji "Astrodienst" foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Trazim vizit kartu na kojoj imam informacije o dve osobe koje zelim da kontaktiram. Juce sam je imala i stavila sam je na "sigurno mesto", ali sad nikako ne mogu da je nadjem. Svaka pomoc je dobrodosla! Hvala unapred! - Illuminated path"

"Illuminated path" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce vizit karta biti nadjena? Da, postoje:

Odmah sam odgovorila na ovaj post:

Rekla sam joj da potrazi u spavacoj sobi (Vladar je u znaku Vage), ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi gde ima namestaja sa jastucima, u sobi za goste, u ormanu, u kutiji sa nakitom, gornjim fijokama ormana, u sobi sa umetnickim predmetima, u ormanu gde se drzi posteljina, na polici, medju stvarima njenog partnera ili medju stvarima koje koristi kad se bavi svojim hobijem.

Takodje sam rekla da pogleda na policama sa univerzitetskom literaturom ili u blizini turisticke literatuire, slika sa putovanja u druge gradove ili zemlje, sudskih dokumenata, ili pak u blizini religioznih stvari. (Tacka Fortune (POF) a i sam vladar 2. kuce u 9. kuci!). Dodala sam takodje, da je karta unutar ili ispod necega, npr. kutije, kese, pisma, i da je odlicno skrivena, kao i da trazi na levoj strani mesta koje sam joj predlozila (Tacka Fortune u promenljivom znaku u padajucoj kuci!)

Sutradan, "Illuminated path" se javila:

"Nasla sam je!! Sasvim slucajno! Bila je u crvenoj svesci koja je stajala na polici u mojoj spavacoj sobi, i to sasvim levo, bas kao sto ste rekli. Sveska je stajala pored ogledala koje se oslanjalo na dekorativne kutije a u tim kutijama drzim fotografije sa bivsih odmora!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!