Horarna astrologija

GDE JE MOJA VES KARTICA?

15. decembra 2015. posetila sam Forum.hr i paznju mi je privukao ovaj post clana "Meera":

"Postovanje,
Sinoc sam izgubila negdje karticu za pranje vesa, ne znam jesam li je zaboravila u veseraju, ali kad sam sisla nije je bilo, mozda ju je neko ukrao, ili sam je sama negdje stavila, ne znam.... imam na njoj dosta novca, a jos veci je problem, sto se na novu ceka vise od 2 nedelje, pa ne znam kako cu se snaci do tada.....ja sam postavila pitanje sinos u 23h 05 min, u gradu Lausanne, u Svajcarskoj. Hvala unapred ako neko pomogne da barem znam je li ukradena, ili je jos kod mene... Pozdrav! "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Meera"postavila pitanje:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce ves kartica biti nadjena? Da, kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce ves kartica biti nadjena:

Istog dana sam joj odgovorila: Ima dokaza da ce biti nadjena!

Potrazite je u kupatilu, u blizini cesme, u blizini ustajale vode, u najprljavijem delu stana, u kanti za dubre, u blizini mesta gde drzite neplacene racune, u najpraznijoj sobi, u blizini mesta gde drzite lekove, na tajnom, skrivenom mestu (Venera je u Skorpiji). Takodje, potrazite je u kolima ili garazi. U stolu gde se drze pisma/knjige ili za kojim se uci. U hodniku ili na stepenistu (Venera je u 3. kuci).

strana sveta: SEVEROISTOK
u blizini boja: plava, zelena, bela

Sutradan "Meera" se javila:

"Kartica je pronadjena!
Kao sto ste napisali, nadjena je u hodniku, na najvisoj polici ormara, blizu neke kutije zelene boje, a blizu su i knjige i neplaceni racuni... i bas na severoistocnoj strani tog hodnika!!!...samim tim sto je to hodnik, to je i najpraznija soba.... to je blizu mjesta gdje je i inace drzim, ali sam nekako stavila malo vise na drugu policu i prevrnula ceo stan i nista.....Ja sam odusevljena vasim tumacenjem i sa tim sto sam karticu pronasla!
Hvala vam i veliki pozdrav za vas i sve forumase ....kod mene je ovaj put bio hepiend!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!