Horarna astrologija

GDE JE MOJA TORBICA?

4. oktobra 2015., u horarnoj sekciji "Forum.hr" foruma paznju mi je privukao ovaj post clana "Raabta" :

"U noci s petka na subotu izasla sam s prijateljicama van. Kasnije su nam se pridruzila dva decka, jedan je bio prijateljicin decko. Odlucili smo otici u disco. Stvari smo ostavile na stolu, a za stolom je vecinu vremena sjedio taj prijateljicin decko. Kad smo trebali ici kuci, on mi je dao samo jaknu, bez torbice. Na moje pitanje gdje je torbica, rekao je da na stolu vise nema nista i da ju je prijateljica vjerojatno uzela sa sobom. Posto smo bile razdvojene, nisam mogla nikako doci do nje. Njegove razlicite price su mi sumnjive pa mislim da je on umijesan u to. U torbici su bili svi dokumenti, novac i mobitel. Prijateljica radi u tom disku rekla mi je da nije vidjela torbicu kad je danas dosla na posao. Policiji sam prijavila nestanak/kradu, ali mi se cini da oni nece biti od velike pomoci. Zanima me gdje je moja torbica? "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Raabta"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce torbica biti nadjena:

Istog dana sam joj odgovorila:

Ne brini, torbica ce biti pronadjena! Vladar 2. kuce/torbice je Merkur rx i to je siguran znak da ce torbica biti nadjena! I vladar 2. kuce i Tacka Fortune "govore" nam da je ona jos uvek u disko klubu (Vladar, Merkur rx je u znaku Vage, a Tacka Fortune u znaku Bika), ali posto je Merkur rx Combust trenutno se ne vidi gde je ! Tacka Fortune je u 10. kuci, to je jos jedan dokaz da je torbica u javnoj zgradi.


Nakon 13 dana "Raabta" se javila:

"Jedva sam uspjela doci u kontakt s diskom i nakon nekog vremena, tacnije, prije par dana su prvi put odgovorili i rekli da je torbica kod njih u disku. Danas sam isla da je uzmem. Torbica je bila tamo i prazan novcanik, ali licne karte, mobitela i ostalih dokumenata nije bilo.

U pravu ste bili, torbica je bila tamo, ali meni bitne stvari nisu. Kako god, htjela sam javiti ishod i zahvaliti se. "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!