Horarna astrologija

GDE SU MOJE KARTE ZA AVION?

Kada sam 24. oktobra 2008. posetila Horarnu sekciju "Astrodienst" foruma, paznju mi je privukao post ispisan velikim slovima: "POMOZITE, IZGUBILA SAM KARTE ZA AVION". Iona Corset, clan ovog foruma poslala je post sledece sadrzine:

"Hitno su mi potrebne ove karte, i ne mogu da udjem u avion dok ih ne pokazem. Sve to oko puta me kosta dosta i nemam para da kupim druge. Pomognite mi molim vas da ih nadjem. Zahvaljujem..."

Iona je poslala i kartu (nazalost bez podataka) za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Imamo samo jedan, ali sasvim dovoljan dokaz da ce karte biti pronadjene:

Najpre sam joj zamerila sto je poslala kartu bez podataka, jer ovde mozemo da analiziramo samo polozaj vladaoca druge kuce, a da je poslala podatke mogla sam da izracunam i Tacku fortune pa bi imali vise mogucnosti za trazenje karti. Ali kako je rekla da je stvar hitna, napravila sam analizu za vladaoca druge kuce i nadala se da ce ona u drugom postu poslati kartu sa Tackom fortune.

Posto je vladalac 2. kuce u 3. kuci, znaci u padajucoj kuci, rekla sam joj da su karte dobro skrivene i da ih je skoro nemoguce naci. Rekla sam joj da trazi na visim mestima (od zemlje) vl. 2.kuce je u kardinalnom znaku, Vaga. Posto je Devica na vrhu 2.kuce, rekla sam joj da trazi u dzepu, fijoci ili ormanu i to na levoj strani (Vladalac je u padajucoj kuci), a posto je vladalac u 3. kuci, rekla sam joj da pogleda i u autu. Rekla sam joj da pogleda na mestima gde drzi pisma ili knjige.

Sutradan se Iona javila:

"Dobra analiza!! Bile su u autu, u odeljku koji ima poklopac, a u nivou je volana i to bas na levoj strani, medju puno listova papira, i nikad ih ne bih nasla na prvi pogled; morala sam sve te papire da pregledam dok sam ih nasla!! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!