Horarna astrologija
Nexus 7 tablet

GDE JE CERKIN NEXUS 7 TABLET?

Kad sam 21. marta 2013. u Horarnoj sekciji Astrodienst Forum kliknula na link sa ovim naslovom zacudila me je duzina posta, ali kad sam videla sifru korisnika "Gemini Man", sve mi je bilo jasno:

"Zdravo svima. Potrebna mi je pomoc da nadjem cerkin Nexus 7 Tablet. Mislim da ga je ili moj mladi bratanac ukrao ili sestricina. Ja sam sa cerkom proslog vikenda bio u poseti kod sestre ali i bratanac je tog dana dosao da se vidimo. Bratanca sam nedavno uhvatio u kradji nekih mojih stvari. Pokusavam da saznam da li je Tablet ukraden ili je zaturen negde. Ako je ukraden ko ga je ukrao: setricina ili bratanac? Ako nije ukraden - gde je?
Pitanje sam postavio u Atlantic City-u, NJ (3-20-2013) 10:48pm. Ne znam da analiziram ove karte a molim i nekog da ucita kartu na osnovu ovih podataka - Gemini Man"

Evo karte za vreme i mesto kad je "Gemini Man" postavio pitanje:

Najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce Tablet biti nadjen... posto se radi o cerkinom Tabletu, cerka je predstavljena vladarom radikalne 5. kuce karte, Ju, a njen Tablet vladarom njene derivatne 2. kuce, odnosno radikalne 6. kuce karte - Marsom. Ako pazljivo pogledamo kartu videcemo sledece indikacije da ce Tablet biti nadjen:

Moj odgovor je bio sledeci:

Ima nekoliko dokaza da ce Tablet biti pronadjen! Najpre potrazite u kolima, zatim u blizini elektricnih aparata: kompjuter, radio, TV i sl. (vl. Mars je u blizini Urana). On je negde gde ima dosta njenih stvari (Mars je u kuci sa jos 3 planete). Potrazite takodje u odeci koju je nedavno nosila narocito ako je crvene ili crne boje ( vladar njene 2. kuce je u znaku Ovna i u njenoj 1. kuci).

Takodje sam mu rekla da potrazi u spavacoj sobi, kupatilu ili kujni u blizini tecnosti ili nekih religioznih predmeta (Tacka Fortune u znaku Riba).

Istog dana "Gemini Man" se javio:

"O, moj Boze, ja sam odusevljen! Moja sestra mi je poslala SMS i kaze da je nasla Tablet ispod cebica na krevetu gde je moja cerka spavala. Inace krevet je samo 1,2m udaljen od TV-a!! Sestra ga je nasla dok je presvlacila navlake da bi ih oprala. Inace cebici su bili ljubicasti a jastucnice crvene (vladar Mars je u znaku Ovna!)!"
Hvala vam na vremenu koje ste mi posvetili da bi mi pomogli! Od sada verujem u primenu Horarne astrologije za pronalazenje izgubljenih stvari!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!