Horarna astrologija

GDE JE MOJ SUBLER?

Moja internet prijateljica iz Engleske, Satori, obratila mi se jednog dana sa namerom da pomognem njenom prijatelju Graham-u da pronadje subler. Naime, kaze on, ima 4 meseca kako ne moze da ga nadje, a treba mu za stimovanje gitare (ako sam je dobro razumela) i siguran je da je negde u kuci! Inace Graham je veliki skeptik kad je astrologija u pitanju. Satori je nacrtala kartu kad je Graham postavio pitanje, ali je zamolila mene za objasnjenje posto jos uvek nema dovoljno iskustva.

Evo karte za vreme i mesto kad je Graham postavio pitanje:

Kao prvo, proveravamo "ima li nade" da se subler nadje. Subler je predstavljen Venerom u znaku Strelca u 3 kuci. Graham je predstavljen Merkurom.

Ako pazljivo pogledate ovu kartu videcete da ima nekoliko indikacija da ce subler biti pronadjen! Podjimo redom:

Posto je Graham bio siguran da je subler u kuci onda otpada mogucnost da je subler u garazi ili autu simbolika 3 kuce, ali posto je vladalac druge kuce vrlo blizu vrha cetvrte kuce, Graham-ovo tvrdjenje da je subler u kuci "dobija na tezini"! Znaci gledamo objasnjenja za 3 kucu koja se slazu sa onim sto nam karta i Graham "govore". Rekla sam joj da Graham pogleda u hodniku ili na stepenistu, ili pak u sobi gde se gleda TV ili slusa muzika. Strana sveta: severoistok.

Posto je Venera u strelcu, takodje sam rekla da Graham trazi u blizini tamnocrvene, plave i bele boje.

Posto ce Mesec za otprilike 4 stepena aspektovati ASC, a posto su uglovi karte u promenljivim znacima, za ocekivati je bilo da ce subler biti nadjen za otprilike 4 nedelje.

1.februara, Satori mi se javila i rekla da je Graham zvao da joj kaze da je nasao subler! Posto njegova soba sa TV -om nije na severoistoku, on se koncentrisao na hodnik i stepeniste. Naime, ispod stepenista on ima ugradni orman gde drzi "neke stvari" a medju njima i kutiju sa alatom za kola (gedore), simbolika 3 kuce, koja je tamnocrvene boje!! Cim je dobio moja uputstva, otvorio je kutiju i pogledao, ali sublera nije bilo. Digao je ruke od svega, da bi bas tog dana, 1 februara, resio da sve izvuce iz tog ormana i da jos jednom pregleda. Kad je podigao kutiju sa altom da je izvuce, ispod nje je ugledao subler!! Kaze da je zaista bio iznenadjen!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!