Horarna astrologija

GDE JE MOJ SAT?

15. avgusta 2011. u Horarnoj sekciji "Forum.hr"- a procitala sam post clana "Baby Collette" sledece sadrzine:

"Hej, jako vas molim za pomoc oko trazenja rucnog sata velike emocionalne vrijednosti. Izgubila sam ga pre 1,5 meseca. Pretpostavljam da je negdje u domu, ako ga moja majka vec nije bacila. Pitanje sam postavila 15. avg. 2011 u 11:02h u Bjelovaru."

Na osnovu podataka koje je poslala "Baby Collette" uradila sam kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo samo jedan dokaz da ce sat biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila: Postoji samo jedan dokaz da ce sat biti nadjen!

Sat je daleko (drugi grad), vladar 2.kuce je u 9.kuci, odlicno sakriven, vrlo tesko se pronalazi i obicno je neko drugi umesan u njegovo pronalazenje, Tacka Fortune je u 7.kuci, traziti na levoj strani mesta koje cu predloziti za trazenje. Treba traziti na visim mestima, u sobama na gornjem spratu, na mestima gde ima mnogo kretanja. Sat moze biti u kuhinji, u blizini mesta gde je cesma, u ormanu za posteljinu, podrumu, spajzu, u sobi sa obicnim ili jeftinim namestajem, u sobi gde se familija okuplja da prica o porodicnim stvarima, u sobi gde se drze stvari sentimentalnog znacaja, u sobi sa najvise prozora, u sobi koju obicno koristite za popodnevni odmor, u sobi gde drzite stvari od porcelana.
Tacka Fortune je znaku Bika pa sat moze biti u sobi koja ima keramicke plocice na podu, u ostavi, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira, ormana sa dosta fijoka.

Strana sveta: ZAPAD
Pored boja: zelena, plava

NAKON 6,5 GODINA!, 2. aprila 2018., "Baby Collette" se javila:

"Nasla sam sat nakon skoro 7 godina!!! Bio je u tamnoj prostoriji s keramickim plocicama, na spratu, u visokom tamnom ormaru, u zelenoj kutiji. Strana svijeta Zapad, u drugom gradu. U njegovo pronalazenje bio je umesan neko drugi. Hvala!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!