Horarna astrologija

GDE JE MUZEVLJEV SAT?

1. novembra 2010. u Horarnoj sekciji "Forum.hr"- a procitala sam post sledece sadrzine:

"Zanima me gde bi mogao biti jedan zlati sat, koji nam bas sada hitno treba, a sada pojma nemamo gde bi mogao biti? Pitanje je postavljeno u 17:52h u Solunu. Inace to je sat mog muza. - Nacafaca"

Na osnovu podataka koje je poslala "Nacafaca" uradila sam kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce sat biti pronadjen:

Odmah sam odgovorila na ovaj post:

Posto je to sat tvoga muza, gledamo znaci njegovu drugu kucu, vladar je Ju rx, vladar rx je siguran znak da ce stvar koja nedostaje biti pronadjena! Vladar je u kuci koja sledi, sto znaci nije tamo gde obicno stoji, duze se trazi, i na desnoj je strani mesta koje cu predloziti za trazenje. Vladar je u promenljivom znaku a to znaci da je sat unutar necega, kutije, kofera, torbe, fijoke, ormana, dzepa, kese, ispod ili izmedju necega.

I POF i vladar su u znaku Ribe a to znaci da sat moze biti u ormanu, spavacoj sobi, kupatilu ili kuhinji, u blizini nekih tecnosti ili hemikalija, u blizini mesta gde drzite lekove, u blizini fotoaparata, na tajnom , skrivenom mestu ili u blizini nekih religioznig predmeta.
Strana sveta: JUGOISTOK
Pored boja: crvena, plava

8. novembra, "Nacafaca" se javila:

"Sat je nadjen!!! Bio je u kutijici to jest torbici od foto aparata u kuhinji u ormanu, lekovi su tacno preko puta, a inace nije stajao tu (pojma znaci nemam kako je tu zavrsio)!!"(I vladar njegove 2. kuce i POF su u kuci koja sledi.)

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!