Horarna astrologija

GDE SU MOJE RUKAVICE?

8.Novembra 2007.godine na www.skyscript.co.uk forumu ugledala sam poruku sledece sadrzine:

"Jos jedna izgubljena stvar! Gde su moje rukavice? Bila sam na veceri, znam da sam ih donela kuci, ali ne mogu da ih nadjem! Svuda sam ih trazila ali bez uspeha! Ima li neko neku ideju gde bi mogle biti? Pitanje sam postavila u 3:40 posle podne u New York-u."

Buduci da je ovo moj omiljeni deo horarne astrologije nacrtala sam kartu. Vrlo je interesantna! Pogledajte!

Druga kuca je u znaku Blizanaca sa vladaocem Merkurom; prosto je neverovatno kako se bas ovaj znak koji je u vezi sa sakama nasao na vrhu druge kuce, kuce koja oznacava izgubljene objekte! Vladalac je u 7. kuci kao i Mesec. Posto predstoji aplikacioni aspekt Meseca i vladaoca ASC-a, a i posto su Mesec i vladalac 2. kuce u ugaonoj kuci, 7-oj kuci, za ocekivati je da ce rukavice biti pronadjene!

Odgovorila sam joj da potrazi rukavice u spavacoj sobi i da su one na VIDNOM mestu (vladalac 2. kuce u 7. kuci). Rekla sam joj da gleda na policama sa knjigama koje su visoko, gore (Blizanci na vrhu 2. kuce, vladalac na krajnjim stepenima znaka), a ako ima kucu na sprat da gleda u prostorijama na spratu.

Ono sto me je najvise bunilo u ovoj karti je polozaj Tacke Fortune! Ona je u 12 kuci, a 12.kuca obicno znaci da je stvar koju trazimo potpuno skrivena i NE VIDI SE!!

Kao sto vidite imamo dva potpuno suprotna pokazatelja za trazenje rukavica! Bas sam bila radoznala gde ce se rukavice pronaci!

13.Decembra 2007. na spomenutom forumu procitala sam sledecu poruku:

"Danas sam pronasla rukavice! Da, bili ste potpuno u pravu, nasla sam ih u spavacoj sobi! Nasla sam ih na najvisoj polici u ormanu u spavacoj sobi. Naime tu mi je stajala tasna za vecernje izlaske i posto smo veceras isli na zabavu, uzela sam tasnu, koja je tu sve vreme stajala i kad sam je otvorila videla sam rukavice! (Tacka Fortune u 12.kuci, rukavice su bile "sakrivene" ali na vidnom mestu, tasna se videla sve vreme!) Uopste se ne secam da sam ih tamo stavila!"

Eto, tako je resena i ta "misterija", kao sto vidite, karta je i ovoga puta bila "u pravu!!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!