Horarna astrologija

GDE JE MOJ
ZLATNI ZELENI PRSTEN?

20. jula 2010., u Horarnoj sekciji foruma "Nodeorama" paznju mi je privukao ovaj post clana "ellsbells99" :

"Gde je moj zlatni zeleni prsten koji je moj deda napravio za mene? Ja cesto putujem i da bih kradljivcima otezala posao, zlatni nakit pakujem na neobicnim mestama, npr. u carape ili cipele ili izmedju kniga u koferu sa knjigama. Ali kad se putovanje zavrsi ja zaboravim gde sam ga sakrila :-(. Unapred zahvaljujem svakome ko ce mi pomoci da nadjem ovaj prsten."

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "ellsbells99"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce prsten biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila:

Vladar prstena, Jupiter je u kuci koja sledi (5.kuca) a to znaci da prsten nije tamo gde obicno stoji, duze se trazi i da je na desnoj strani mesta koja cu vam predloziti za trazenje. Posto je vladar u kardinalnom znaku treba traziti na visim mestima, u sobama na gornjem spratu, na mestima gde ima mnogo kretanja. Vladar je u vatrenom znaku, Ovnu, pa treba traziti u sobi u kojoj dominira crvena boja ili u sobama gde ima oruzja. Traziti takodje u blizini plave, tamnocrvene Ili lila boje (Jupiter se povezuje sa tim bojama).

Posto je POF u promenljivom znaku, treba traziti unutar necega: kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana ili predsoblja. On moze biti u ormanu, spavacoj sobi, kupatilu ili kuhinji, u blizini nekih tecnosti ili hemikalija . Traziti u blizini tirkiz, bele ili crvenolila boje (Tacka Fortune je u znaku Riba).

Tek 5.oktobra 2010. ( Vladar prstena, Jupiter je u kuci koja sledi) "ellsbells99" se javila:

"Nasla sam ga, nasla sam ga!!!! Neverovatno sam srecna!! Nasla sam ga pre 5 minuta! Nasla sam ga bas tamo gde ste mi vi predlozili: u spavacoj sobi ispod kreveta! Nesto mi je doslo da ocistim prasinu ispod kreveta i kad sam pogledala ispod kreveta videla sam dve kutije koje je moj muz ostavio kad me je napustio (pre 11 godina). Izvukla sam ih da pogledam sta sve ima u njima i u jednoj od tih kutija na vrhu bila je jedna plasticna kesa u kojoj sam nasla moj prsten!! Ja se ne secam da sam ga ikad tu stavila, niti se secam te plasticne kese!! I bili ste u pravu kad ste rekli da trazim u sobama na gornjem spratu, spavaca soba je upravo na gornjem spratu i u crvenolila boji!! Hvala vam puno! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!