Horarna astrologija

GDE JE MOJ PRSTEN?

8. marta 2012., u Horarnoj sekciji foruma "Astrologija za pocetnike" paznju mi je privukao ovaj post clana "Zabicaa" :

"Devojke i momci pomagajte! Izgubila sam jako drag prsten - negde u sobi mislim. Zanima me gde da gledam, gde da trazim, valjda ga nisam bacila u kesama sa smecem? Pitanje sam postavila 8. marta 2012. u 21:22, Novi Sad. Hvala puno na odgovoru! "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Zabicaa"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce prsten biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila:

Prsten ce sigurno biti nadjen, ne brini! (Vladar prstena, Mars, je retrogradan). On moze biti u ormanu sa odelom, u sobi gde vezbate, gde drzite kucnog ljubimca, u sobi koju koristite za posao koji radite kod kuce, u sobi koju izdajete, ili u sobi gde je bolesna osoba ili u sobi gde ucite. Obicno nije vidljivo, u dzepu, fijoci ili ormanu, kesi, pismu, ispod ili izmedju necega (Vladar, Mars je u znaku Device). Mozda je i kod prijatelja.

POF je u Biku u 7 kuci. On moze biti u prizemlju, sobi koja ima keramicke plocice na podu, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira. Partner ga je mozda video ili ga stavio negde. Partner ce ga mozda naci ili ce na neki nacin biti umesan u njegovo pronalazenje (POF u 7. kuci).

strana sveta: Zapad ili Jugoistok

u blizini boja: plavo, zeleno, crveno

Sutradan "Zabicaa" se javila:

"Samo da se javim i da vam se zahvalim! Divni ste! Prsten sam nasla! Mislila sam da je u mojoj sobi, ali bili ste u pravu! Bio mi je u dzepu nekog duksa koji sam prala ... upravo smo ga nasli u ves masini (Interesantno, Mars je u ovoj karti ujedno i vladar 6 kuce, koja govori o onima koji rade neku uslugu za nas kao sto je ves masina!) ...keramicke plocice, tiho, plavi zid ... na zapadu je pozicionirano! Nisam ga nasla ja, ma, sve se poklapa! Bravo majstore! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!