Horarna astrologija

DA LI POSTOJI NADA DA CE SE NACI PRSTEN?

23. februara 2012. u Horarnoj sekciji foruma "Astroloska riznica" ugledala sam post sledece sadrzine:

"Bila sam malo pre na slavlju kod drugarice i izgubila sam prsten. Ona je rekla da ce ga potraziti kada budu cistili. Taj prsten ima posebnu vrednost za mene, imam ga vec 15 godina i jedini je koji nosim :-( . Pitanje je: da li ce se naci prsten? - LadyInRed"

"LadyInRed" nije poslala kartu, pa sam ja uradila kartu za datum, mesto i vreme kad sam procitala njeno pitanje: Horarna astrologija - Da li ce prsten biti nadjen?

Odavno na forumu nisam videla ovako lako pitanje. Obicno svi pitaju "gde je prsten" ili "kad ce biti nadjen", a ovde imamo zaista lak "posao"! Jedino sto treba da uradimo je da proverimo ima li naznaka da ce prsten biti nadjen a to cemo uraditi prema pravilima koja su objavljena na pocetnoj stranici ovog sajta (Izgubljena stvar ce biti pronadjena i u sledecim slucajevima...).

Nakon provere dolazimo do zakljucka da imamo sledece pokazatelje da ce prsten biti nadjen:

Moj odgovor je bio da ce prsten biti nadjen.

24. februara 2012. "LadyInRed" se javila:

"Nisam stigla da javim sinoc. Prsten smo nasli vrzo brzo nakon postavljenog pitanja. Bio je na vrlo neobicnom mestu, u cizmi. Uopste ne znam kako je dospeo tu jer se nisam obuvala i izuvala tokom slavlja. I kuci kada sam se izuvala nisam ga nasla nego je sestra nesto sklanjala cizme pa ih je okretala nanize i samo je odjednom zveknuo prsten na podu. Hvala!!" (I vladar prstena i Tacka Fotune su u 1. kuci a to znaci da izgubljenu stvar treba traziti u odeci koju je pitac nedavno nosio. )

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!