Horarna astrologija

GDE JE MOJ NAJDRAZI (IZGUBLJENI) PRSTEN?

30. juna 2011., u Horarnoj sekciji foruma "Astrologija za pocetnike" paznju mi je privukao post clana "Ovnica" koji je imao samo jedan red teksta:

"Gde je moj (najdrazi) izgubljeni prsten?"

"Ovnica" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce prsten biti nadjen:

Rekla sam joj da ce prsten sigurno biti nadjen jer imamo 2 dokaza, da je blizu i da ce ga brzo naci (vladar, Venera u ugaonoj kuci) da treba traziti unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana (vladar, Venera u promenljivom znaku) u sobi gde ima dosta knjiga, na policama sa knjigama, na mestu gde se uci ili cita, u fijoci gde drzi penkala i olovke, u blizini mesta gde stoje stare novine, u predvorju kuce, tamo gde drzi vazne papire kao sto su krstenice, vencanice, ugovori i sl. Rekla sam joj da trazi u severnom delu stana i u blizini bele i plave boje (vladar, Venera u 4. kuci).

Posto je POF u Jarcu u 11. kuci rekla sam joj da prsten moze biti u sobi u prizemlju, u sobi sa koznim namestajem, u sobi sa starim namestajem, u sobi gde boravi stara osoba, u blizini frizidera ili zamrzivaca, na tamnim i nedostupnim mestima, na polici gde ima keramickih stvari, u blizini erkondisna ili u blizini uglova u prostoriji ili u sobi za goste. POF u 11. kuci oznacava jugostok a sto se tice boja savetovala sam je da trazi u blizini crne boje (POF u Jarcu/crno).

Istog dana "Ovnica" se javila:

"Pazi kad ga nadjoh! Trazim ga vec mesec dana! Pogodila si! Bio je u nekoj kesi na severnom delu kuce u sobi u prizemlju, na starom namestaju, a u kesi sve same bele i plave drangulije! Svaka cast! Hvala ti! Ladno sam ga nasla! A sve sam pretrazila ranije, odkud tu nemam pojma!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!