Horarna astrologija

GDE JE PRSTEN MOG SINA?

U dosadasnjim primerima analizirali smo karte u kojima smo trazili izgubljene predmete licne svojine. U ovom primeru analiziracemo kartu za izgubljeni predmet neke druge osobe.

Kao sto ste vec imali prilike da uocite, aktivan sam clan 3 astroloska foruma, posebno u sekcijama Horarne astrologije, a najvece zadovoljstvo mi pruza kad mogu da pomognem nekome da nadje stvar koju je izgubio.

13.juna 2008., u horarnoj sekciji "Astrodienst" foruma naisla sam na post sledece sadrzine:

"Moj sin je izgubio prsten sa inicijalom koji sam mu kupila za 18. rodjendan. Juce ga je nosio na poslu, ali jutros nije mogao da ga nadje. Radi se o zlatnom prstenu sa crnim kamenom. Moze li neko da mi pomogne da ja nadjem taj prsten, jer je on veoma nesrecan sto ga je izgubio. Moje pitanje je: Gde je prsten moga sina?- Manxmaid".

Manxmaid je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Posto je prsten vlasnistvo njenog sina, znaci 5. kuca predstavlja njenog sina a 6. njegovu pokretnu imovinu (sistem derivatnih kuca)! Cim sam videla kartu bilo mi je jasno da ce naci prsten, postoje cak 2 indikacije za to:

Vladalac 2. kuce je Saturn u Devici u njegovoj 10 kuci. Devica je zemljani znak, pa sam joj rekla da pogleda u blizini poda, na tamnim mestima, da prsten nije vidljiv, da je verovatno u dzepu ili fijoci. Rekla sam joj da trazi u blizini crne i zelene boje (Saturn) kao i u blizini sive (Devica).

Obzirom da je Tacka fortune u sinovljevoj 1.kuci, (radikalnoj 5.), rekla sam joj da je prsten tamo gde ga je on stavio kao i da je ovaj polozaj Tacke fortune jos jedna indikacija da ce prsten biti nadjen. Posto je Tacka fortune u Strelcu, rekla sam joj da gleda u blizini mesta sa religioznim stvarima, ikonama na primer, a posto je u pitanju vatreni znak, rekla sam joj da pogleda u blizini vatre ili radijatora. Tacka fortune je u radikalnoj 5 kuci, sto govori da treba da trazi na severozapadu, a kad su boje u pitanju u blizini tamno plave ili crvene (Jupiter u Jarcu).

Nakon samo 3 sata Manxmaid se javila sa detaljnim objasnjenjem gde je nasla prsten!

"Prsten je bio u dzepu od torbice za kameru koja je bila delimicno na podu ispod stola gde obicno pijemo kafu. Torbica je bila crna i tacno je da prsten nije bio vidljiv. Sto je inace samo 60cm udaljen od velike slike na zidu na kojoj je Buddha! Tu torbicu je bas sin stavio tu, jer je proslo vece fotografisao neko cvece u basti. Takodje, u blizini stola je i kamin, i jos samo da kazem da se sve ovo nalazi na severozapadnom delu kuce. Sjajno!!- Manxmaid"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!