GDE JE MOJ PRSTEN?

Kada sam 6. maja 2017. posetila Horarnu sekciju "Astrologers' Community" foruma, naisla sam na post clana "Natasha" sledece sadrzine:

"Izgubila sam prsten koji mi je majka poklonila kad sam se udala. Secam se da mi je bio na ruci kad sam dosla kuci, onda sam ga skinula, stavila negde ali ne secam se gde. Molim za pomoc! Gde da ga potrazim?"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Natasha"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce prsten biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila:

Bice nadjen sigurno, ne brini!

On moze biti u prizemlju, sobi koja ima keramicke plocice na podu, u ostavi, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira, ormana sa dosta fijoka, u novcaniku?, torbi, u kesi ili kutiji koju ste dobili kad ste ga dobili. Moze biti u kuhinji, u spajzu, na bezbednom, sigurnom mestu. U kuci roditelja. U suturenu, prizemlju, sobi za rucavanje, u blizini vodovodnih cevi ili bilo kog mesta gde se drzi hrana (POF je u znaku Bika u 4.kuci. ).

strana sveta: SEVER
u blizini boja: zuta, roze, bela, narandzasta, bez

Tek 10. septembra 2017. "Natasha" se javila:

"Bili ste u pravu! Prsten je bio bas na mestu kao sto je polozaj POF-a "govorio"! Bio je u ostavi koja ima keramicke plocice na podu i u kojoj je stvarno tamno i tiho! Bio je u torbi bele boje na severnoj strani ostave bas kao sto ste rekli! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!