Horarna astrologija

GDE JE MOJ VERENICKI PRSTEN?

U horarnoj sekciji "Astrologyweekly" foruma naisla sam na post sledece sadrzine:

"Obicno mrzim da skidam moj prsten, jedino to cinim kad se tusiram, perem sudove ili kad spavam sa voljenom osobom da je ne bih povredila. Ali kad sam prosle veceri krenula na spavanje, uocila sam da mog prstena nema. Nemam ideju gde bi mogao da bude, sve sam preturila po stanu, ali ga nisam nasla. Molim vas pomozite mi da ga nadjem-Dahlia204".

Pogledajte kartu za datum, mesto i vreme kad je Dahlia postavila pitanje:

Cim sam videla kartu bilo mi je jasno da ce naci prsten i to sam joj odmah rekla u odgovoru! Ako pazljivo pogledate ovu kartu videcete da ima nekoliko indikacija da ce prsten biti pronadjen:

Vladalac 2. kuce je Saturn u 9. kuci u Devici. Rekla sam jod da pogleda na nekoj visoj polici blizu knjiga ili nekih dokumenata (vladalac u 9.kuci) i da se trenutno ne vidi (vladalac je u Devici). Rekla sam joj da trazi na jugozapadu (vladalac je u 9.kuci) i u blizini crne i braon boje (vladalac je Saturn).

Takodje sam je uputila, zbog Tacke fortune (POF) u 10. kuci, da pogleda u kancelariji na poslu kao i da pita roditelja, mozda on/ona zna gde je. Rekla sam joj da trazi na jugu, blizu bele ili plave boje (POF je u Vagi u 10.kuci).

Nakon samo 16 minuta Dahlia se javila sva sretna:

"Sedela sam u svojoj kancelariji i moj tata je zeleo da koristi na trenutak moj sto da bi nesto zapisao, gurnuo je neke moje stvari sa stola, laptop i neke papire sa beleskama, i kad je zavrsio, ja sam sela na stolicu... i ugledala prsten na sredini mog stola (koji je inace crno-braon boje)!!
Neverovatno!! Kunem se da tamo pre nije bio! Hvala na ovako brzom odgovoru, zauvek zahvalna - Dahlia"

Kasnije je objasnila da se njena kancelarija nalazi u njenoj kuci (porodicna firma) na juznoj strani (POF u 10.kuci).

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!