Horarna astrologija

GDE JE MOJA PROTEZA?

14. oktobra 2011. u Horarnoj sekciji "Noel Tyl " foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Mnogo vodim racuna o mojoj protezi, koja mi zamenjuje 6 zuba. Cim stignem kuci, odmah je skinem i ostavim na mom stolu. Ali danas kad sam posao na posao, ona nije bila tu! Trazio sam je svuda, ali bez uspeha. Otisao sam na posao i izbegavao da se smejem i pricam ceo dan. Da li cu je naci? - Antonio"

"Antonio" je poslao kartu i ovo je karta za datum, mesto i vreme kad je postavio pitanje:

Prvo proveravamo postoje li indikacije da ce proteza biti nadjena. Da, postoje:

Naravno, odmah sam mu rekla da ne brine i da ce je naci! Rekla sam mu da potrazi u spavacoj sobi, dnevnoj sobi, verandi, predvorju, tremu, partner ce je mozda naci ili ce na neki nacin biti umesan u njeno pronalazenje (POF u 7. kuci). Obicno je na vidnom mestu. U partnerovoj sobi, kancelariji, ili mestu u kuci gde radi. Takodje sam mu rekla da je proteza unutar necega ili ispod necega, unutar kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana (POF u promenljivom znaku). Rekla sam mu takodje da trazi u "mirnoj" sobi sa prigusenim svetlom i to na zapadu (POF u 7. kuci) ili severozapadu (vladar 2.kuce u 5. kuci) u blizini boja: narandzasto, zuto (POF u Blizancima) ili u blizini crvene i plave boje (Vladar 2. kuce je Jupiter).

Istog dana "Antonio" se javio:

"Neverovatno! Ovu kartu ste odlicno izanalizirali! Evo kako sam je pronasao: posle vecere, otisao sam do komjutera da nesto procitam i bio sam se zaista udobio u clanak kad sam cuo zenu kako me pita mogu li da joj pomognem da raspremimo krevet jer joj se spava. Skidali smo cebice sa kreveta (ja sam jos uvek razmisljao o onome sto sam citao) a onda je zena sva sretna "vrisnula" pokazujuci mi na moju protezu! Znaci, moja proteza je bila ispod cebeta! Bio sam mnogo sretan! "Premotavao sam film" i setio se, kad sam dosao kuci, seo sam na krevet da zamenim cipele i nesvesno stavio protezu na krevet! Moj kompas pokazuje da je proteza bila na zapadu a cebici su bili crveno/zuti!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!