GDE JE MOJ PRIVEZAK?

Kada sam 24. aprila 2021. posetila Horarnu sekciju "Astrodienst" foruma, naisla sam na post clana "kimberwolf" sledece sadrzine:

"Moj privezak se pokvario i vise nece raditi. Imam rezervni, ali nisam sigurna gde je. Bio je u staroj torbici koju sam zamenila pre oko 6 meseci...nadam se da ga nisam slucajno bacila sa torbicom!! Da li je negde u mojoj kuci....u mom autu....ili je slucajno bacen? Hvala na pomoci! "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "kimberwolf" postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo 2 pokazatelja da ce privezak biti nadjen:

25. aprila sam joj odgovorila:

Izgubljena stvar moze biti u prizemlju, sobi koja ima keramicke plocice na podu, u ostavi, u tihoj i tamnoj sobi, ili tamnom ormanu, kutiji ili nekom mestu gde se cuva kes, u blizini klavira, ormana sa dosta fijoka, u novcaniku, torbi, u kesi ili kutiji koju ste dobili kad ste kupovali taj predmet (vladar 2. kuce je u znaku Bika).

6.novembra 2021 "kimberwolf" se javila:

"Danas sam menjala tasnu i otisla do visoke police u ormaru u mojoj spavacoj sobi (tu drzim torbice) da uzmem torbicu koju planiram da koristim. I kad sam je uzela cula sam da je nesto palo i pogledala….i gle cuda, to je bio privezak za kljuceve! Bio je u torbici koju sam koristila samo dva dana ranije ove godine i nisam imala pojma da je u njoj bio privezak za kljuceve! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!