Horarna astrologija

GDE JE MOJ KRSTIC PRIVEZAK?

14. jula 2008. u Horarnoj sekciji "Astrologyweekly" foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Da li sam izgubila ili zaboravila gde je moj krstic-privezak? Znam da je moj krstic predstvaljen retrogradnim Ju, ali gde treba da ga potrazim?- Amoleman"

Amoleman je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce privezak biti pronadjen:

Moj odgovor je bio sledeci:

Sa vladaocem 2. kuce u 1.kuci pronalazenje izgubljene stvari je lako i brzo. Posto je vladalac druge kuce (interesantno je da je krstic-privezak u ovoj karti predstavljen bas Ju, planetom koja je simbol religije) u zemljanom znaku, Jarcu, posavetovala sam je da gleda u blizini patosa, u sobi gde provodi vecinu svog vremena, u blizini prozora i ulaznog hola (vladalac 2.kuce je u 1. kuci). Tacka fortune je u Blizancima, dvostrukom znaku, a to govori da je krstic unutar neke kutije, ormana ili fijoke. Rekla sam joj da pogleda u blizini crne, plave i crvene boje (Ju u Jarcu) kao i u blizini narandzaste ili zute boje (Tacka fortune u Blizancima).

20. jula 2008. Amoleman je javila da je pronasla krstic:

"Da, krstic sam nasla u sobi gde provodim najvise vremena, u blizini prozora (vladalac 2.kuce je u 1. kuci) u koferu narandzaste boje (Tacka fortune u Blizancima), koji je dodirivala zavesa plave boje! (Ju u Jarcu). Bio je providnoj u plasticnoj kutiji unutar tog kofera sa jos nekoliko krstic-privezaka ! (Tacka fortune u Blizancima). "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!