Horarna astrologija

DA LI CE POLICIJA PRONACI KOLA MOG PRIJATELJA?

31. pktobra 2010. u Horarnoj sekciji "Forum.hr"- a procitala sam post sledece sadrzine:

"Mom drugu su ukrali kola ispred kuce. Ja tvrdim da je to uradio neko ko ih zna, jer su kola to tog dana bila pokvarena. (Sto ih ne ukradose onako pokvarena ?) Kradja se desila u srijedu ili cetvrtak. Da li ce mu policija naci kola? Pitanje sam postavila na Cetinju 31.10.2010 u 18:02h . - Papavero"

Na osnovu podataka koje je poslala "Papavero" uradila sam kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Cim sam videla kartu bilo mi je jasno da ce policija pronaci auto i to sam joj odmah rekla u odgovoru!

Tvoj drug je predstavljen vladarom 11 kuce, to je Jupiter rx . Retrogradna planeta predstavlja problem, jer se ona krece u pogresnom pravcu, suprotno prirodi, pa retrogradni vladar je znak da tvom prijatelji sve ide "naopako".

Njegova kola su predstvaljena vladarom radikalne 12 kuce, Marsom, tjs. njegovom derivatnom 2. kucom, jer kola su njegova pokretna imovina. Policija je predstavljena vladarom 10. kuce, Saturnom. Vidimo da Mars ide prema sekstilu sa Saturnom, to je dokaz da ce policija naci kola! Posto ce Mars za oko 6,5 stepena imati tacan kvadrat sa vrhom 11 kuce, koja predstavlja tvog prijatelja, moguce je da ce auto biti nadjen za 6,5 ili 9 nedelja (Mars ce za oko 9 stepeni imati tacan sekstil sa Saturnom).

Posto imamo aspekt medju vladarima, uz Mesec u praznom hodu (VOC), odgovor na tvoje pitanje je: "pronaci ce, nema potrebe da brines!"

20. decembra 2010., "Papavero" se javila:

"Kola su pronadjena! You rock!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!