Horarna astrologija

GDE JE PLAVA FASCIKLA?

23. novembra 2009. u Horarnoj sekciji "Skyscript" foruma procitala sam post "Leo-Poet" sledece sadrzine:

"Izgubila sam fasciklu plave boje. Mislim da sam je ostavila na stolu na poslu. Isla sam prema vratima, kad je koleginica usla i onda smo dugo pricale. Nekoliko studenata je takodje bilo u prostoriji. Moja koleginica je stavila mnostvo njenih stvari na sto i ja sam krenula. Kad sam dosla kuci fasciklu nisam mogla da nadjem. Volela bih ako neko moze da mi pomogne da je nadjem."

"Leo-Poet" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce fascikla biti pronadjena:

Moj odgovor je bio sledeci:

Vidimo da je vladalac 2.kuce, Sunce, na samom pocetku znaka. To znaci da je fascikla u blizini prozora, vrata ili u nekoj kutiji ili paketu koji ce biti prenet na novu lokaciju. Kako je vladalac u dvojnom znaku (Strelac) to je jos jedan pokazatelj da je fascikla unutar necega, auta, kutije, kese...Posto je u vatrenom znaku treba traziti u blizini grejnih tela. Kad su strane sveta u pitanju treba traziti na severozapadu (vladalac 2.kuce je u 5. kuci).

Sutradan je "Leo-Poet" javila da je pronasla fasciklu:

"Nasla sam fasciklu! Bila je u ucionici u kojoj sam je ostavila kad sam posla, ali je bila prebacena na sto do prozora. Fascikla je bila unutar jedne kutije sa jos nekoliko knjiga koje sam takodje tog dana zaboravila. Potpuno sam zaboravila na tu kutiju! A inace ta ucinionica se nalazi na severozapadu univerziteta. Kad sam procitala vas post, i kad ste pomenuli kutiju, premda u ponedeljak nije trebalo da budem na univerzitetu, ipak sam otisla i pronasla fasciklu! Jednostavno nisam mogla da cekam do utorka uvece! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!