Horarna astrologija

GDE SU MOJA LICNA I KREDITNA KARTA?

22. novembra 2015. u Horarnoj sekciji "Astrodienst Forum"- a foruma procitala sam post sledece sadrzine clana "Ilsa_Lund":

"Gde su moja kreditna i licna karta? Poslednji put sam ih imala kad sam rucala oko 13h. Posle toga sam posetila dve prodavnice ali nista nisam tamo kupila. Dosla sam kuci ali nisam ulazila u kucu nego sam oprala auto i bacila djubre. Onda smo moj muz i ja otisli do kafane, pili pivo i vratili se kuci. Jutros vidim da mi nema ni licne karte ni kreditne karte i ne secam se kad sam ih zadnji put koristila, zadnje cega se secam je da sam ih imala kad sam rucala. "

"Ilsa_Lund"je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Kao i obicno, prvo proveravamo postoje li indikacije da ce licna karta biti nadjena i nalazimo sledece dokaze da hoce:

Istog dana sam joj odgovorila da ima 2 dokaza da ce biti nadjene!

Posto je vladar 2. kuce, Mesec, u kardinalnom znaku treba traziti na mestima gde ima puno kretanja i gde se ljudi okupljaju (vladar je u 11. kuci) pa sam joj rekla da ih potrazi u kafani gde je pila pivo sa muzem a narocito ako se kafana nalazi na Jugoistoku (vladar je u 11. kuci).

Posle 5 dana "Ilsa_Lund" se javila:

"Pronasla sam moje karte! Pitala sam vlasnika kafane nekoliko puta da li ih je nasao i sve do juce odgovarao je da nije, ali juce, kad sam ga ponovo pitala, rekao je da ih nasao u registru racuna i vratio mi ih je!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!