Horarna astrologija

GDE JE WACOM PEN (PEN TABLET)?

Kada sam 4. februara 2010. posetila Horarnu sekciju "Astrologyweekly" foruma, paznju mi je privukao post "Wannatouchyour" sledece sadrzine:

"Verovatno znate, kad zivite sa kucnim ljubimcem, vase stvari konstantno nestaju. Tako sam jednom prilikom nasla moja kontaktna sociva u kanti za dzubre! Sad bih zelela da znam gde je moj wacom pen - ne mogu da ga nadjem"

Evo karte:

Kao i obicno, prvo proveravamo ima li naznaka da ce wacom pen biti nadjen i nalazimo sledece:

Rekla sam joj, najpre, da postoji nekoliko dokaza da ce wacom pen biti nadjen. Posto je vladalac 2. kuce umetnut, rekla sam joj da je wacom pen izmedju necega, ispod necega ili unutar necega, kao i da se ne vidi, odlicno je skriven (vladalac je u padajucoj kuci). Rekla sam joj da trazi unutar necega (vladalac je u 6. kuci): u kutiji, levom dzepu (vladalac je u padajucoj kuci), fijoci, kesi, koverti...zatim da proveri na mestima gde drzi odecu, kao i tamo gde radi u kuci. Isto tako sam joj preporucila da trazi u blizini vode (vladalac je u vodenom znaku, Skorpiji) kao i da trazi u blizini tamno crvene ili crne boje (Mesec je u znaku Skorpije). Takodje sam joj rekla da potrazi u sobi koja je nedavno modernizovana (Tacka Fortune je u Vodoliji).

Posle samo 20 minuta "Wannatouchyour" se javila i poslala sliku sobe u kojoj je nasla svoj wacom pen :

Kljucne reci u vasoj analizi su bile: ispod necega, levi dzep, odeca i crna boja. Evo slike moje sobe u kojoj radim i u kojoj sam ga nasla. To je u stvari potkrovlje koje je nedavno modernizovano. Kad sam procitala vasa uputsva, posto mi je prekrivac na krevetu pretezno crn, pogledala sam ka njemu i videla moj omiljeni dzemper, ispod gomile jastuka, odmah sam gurnula ruku u levi dzep i nasla sam ga!! A sto se tice vode, bili ste u pravu, takodje, evo, vidite na slici pored mog kreveta je flasa sa vodom (vladalac je u vodenom znaku, Skorpiji, a Skorpija oznacava stajacu vodu)!

Pretpostavljam da ste i vi, bas kao i ja, iznenadjeni sto vidite ovu sliku koju je "Wannatouchyour" poslala, jer ovo je zaista prvi put da se neko setio da nam priusti to zadovljstvo!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!