Horarna astrologija

GDE JE MOJ PEN DRIVER?

1. aprila 2010. u Horarnoj sekciji "Astrodientis foruma" paznju mi je privukao post "Viola Magmar" sledece sadrzine:

"Imam dva Pen driver-a, ali bih bila zadovoljna i ako nadjem samo jedan, pa vas molim da mi pomognete. Secam se da sam ga zadnji put koristila kod moje sestre, sad, ili je tamo ostao ili je negde kod mene u stanu, pokusala sam da ga nadjem ali nisam uspela. Svaka vasa pomoc je dobrodosla!"

Evo karte:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce pen driver biti nadjen:

Iako je bilo vec nekoliko odgovora, a posto sam videla da ga jos uvek nije nasla, resila sam da je posavetujem gde da ga trazi. Rekla sam joj, najpre, da postoje dokazi da ce naci pen driver! Rekla sam joj da prvo pogleda u blizini elektricnih uredjaja kao sto je kompjuter npr, ili u blizini knjiga ili tamo gde drzi papirni novac (vladalac 2. kuce, Su, je u konjukciji sa Uranom i Merkurom). Rekla sam joj da je unutar necega: neke kutije, kofera, fijoke, dzepa, ormana (vladalac 2. kuce, Su, je u promenljivom znaku). Rekla sam joj da trazi na policama sa univerzitetskom literaturom, kao i da trazi i u blizini turisticke literatuire, sudskih dokumenata, ili religioznih stvari (vladalac 2. kuce, Su, je u 9. kuci). Takodje sam je savetovala da trazi u blizini zute i crvene boje (vladalac 2. kuce je Su, a Sunce oznacava zutu i crvenu boju).

Nakon samo 3 sata "Viola Magmar" se javila :

"Ne mogu da verujem! Nasla sam onaj stari pen driver, bele boje, unutar jedne kutije bez poklopca, na polici sa knjigama. Tu, na toj polici, se nalaze knjige sa receptima za pripremu hrane stranih zemalja, a bas ispod ove kutije u kojoj sam nasla pen driver je turisticka literatura!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!