Horarna astrologija

GDE JE PECKALICA ZA MUSICE?

Jednog dana, dok je majka uzimala kaput iz svog ormana, primetila sam moljca kako izlazi iz ormana i pitala je da li ima peckalicu za musice, s namerom da ubijem moljca. Ona je odgovorila da ima, i otisla da je nadje, ali peckalice nije bilo na uobicajenom mestu. Kako je moja majka strasno zaboravna, (sto je i normalno, ima 75 god.), iluzorno bi bilo ocekivati da se seti gde je ostavila peckalicu, pa sam 24. januara. 2005. uradila astrolosku kartu za pitanje "Gde je peckalica?"

Evo karte:

Kao sto smo rekli tamo gde nadjete vladaoca odgovarajuce 2. kuce (znak i kuca) je prvo mesto gde treba traziti izgubljenu stvar .

Vladalac 2.kuce je u 1. kuci u znaku "Raka". Pogledacemo moguca objasnjenja:

VODENI ZNACI: u blizini vodovodnih cevi, posuda sa mlekom, kuhinja , jezera, reka, bara, bazena, ribnjaka, fontana, blizu vode bilo koje vrste.

1.KUCA: Obicno je stvar tamo gde ju je sama osoba ostavila i osim ako vladalac kuce ima izrazito lose aspekte stvar ce biti pronadjena. Ovaj polozaj ukazuje na mesto na kome pitalac provodi najvise vremena, takodje ulazni hol , verandu, prilaz, prednja vrata i prozore kuce. strana sveta: ISTOK

Pregledala sam celu kuhinju i kupatilo ali nisam nista nasla.

Drugo mesto gde treba traziti izgubljenu stvar je znak i kuca u kojoj se nalazi Tacka Fortune. U nasem slucaju 6.kuca, u vatrenom znaku "Strelac". Pogledacemo moguca objasnjenja:

6.KUCA: Na poslu, ili neko sa posla zna, ili je stavio tu stvar na to mesto, ili je pak video. Vas kucni ljubimac je mozda odvukao negde stvar koju trazite. U kutiji, dzepu, fijoci. Tamo gde drzite odecu, u ugradnjim ormanima. Obicno se ne vidi. U bakalnicama, restoranima, zoo vrtu, kod doktora, kod advokata. Tamo gde u kuci radis posao koji naplacujes (npr ako sijes za musterije). Strana sveta: SEVEROZAPAD

VATRENI ZNACI: blizu grejnih tela, pec, dimnjak, gornji delovi sobe

Pokusala sam da okvirno odredim vreme kad ce peckalica biti pronadjena. Mesec je u kardinalnom znaku (cas, dan, nedelja) i pravi inkonjukciju sa Tackom Fortune iz 2 kuce (nedelja, mesec, godina), a Tacka Fortune je promenljivom znaku (dan, nedelja, mesec) u padajucoj kuci (dan, nedelja, mesec). Kao sto vidimo, vremenska jedinica je ili nedelja ili mesec. Kako je aplikacioni aspekt inkojukcija (teskoce, a samim tim i usporavanje) procenila sam da bi meseci vise odgovarali. Znaci, peckalica ce biti pronadjena za 3 meseca i 10 dana.

Peckalicu sam pronasla 8. maja. 2005., jedne nedelje, kad sam resila da premestim zimske kapute iz gardarobnog ormana iz predsoblja ( vladalac 2. u 1. kuci) u drugi orman u spavacoj sobi, da "cekaju" sledecu zimu….

Taj orman u predsoblju ima gornju i donju policu za obucu, a srednji deo je za kapute i mantile. Na tom srednjem delu ima ogledalo koje pokriva pola tog gardarobnog dela i moze da se pomera levo-desno. Obicno desno stoje one stvari koje se vise oblace i retko se to ogledalo pomera. Ali te nedelje, ja sam pomerila to ogledalo u desno, sa namerom da uzmem jedan stariji mamin kaput, koji redje oblaci, i kad sam ga uzela, dole na dnu se ukazala peckalica za musice (Fortuna u 6.kuci, orman za garderobu, obicno se ne vidi) . Taj orman je postavljen na samo 15cm od dimnjaka (vatreni znak "Strelca" u kome se nalazi tacka Fortune) , koji su projektanti zgrade ostavili za slucaj da se grejemo kad nema struje (odnosno parnog grejanja), ali mi ga ne koristimo jer nemamo pec na drva (ugalj), pa smo tu "uglavili" ovaj orman.

E sad, izmedju tog dimnjaka i ovog ormana sam, pocetkom ove godine, po preporuci fengshui strucnjaka stavila flasu vode - ali to je sasvim druga prica, mozda ce neko reci, to nema nikakve veze sa nasom temom, ali se na kraju ispostavilo da je peckalica bila bas u njenoj blizini kao sto je nagovestavao vladalc 2.kuce u vodenom znaku: "blizu vode bilo koje vrste."

Izgleda da je polozaj tacke Fortune vazniji kad je odredjivanje strana sveta u pitanju, jer se u ovom slucaju savrseno poklopilo sa stvarnim stanjem. Ovaj garderobni orman u kome sam nasla peckalicu nalazi se u predsoblju (vl 2.u 1.) uz pregradni zid sa kuhinjom tacno na "medji" severozapadnog i zapadnog dela stana (tacka Fortune u 6.kuci) .

Kao sto vidite, treba biti vrlo temeljan - ja sam potpuno izgubila iz vida ovu flasu sa vodom u predsoblju, a i ovaj dimnjak nisam uzela u obzir jer imam parno grejanje. Ali, na greskama se najbolje uci!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!