Horarna astrologija

GDE JE MOJ PASOS (II)?

7. marta 2012. u Horarnoj sekciji "Astrodienst" foruma procitala sam post "Idyle Flame" sledece sadrzine:

"Imam problem, ne mogu naci pasos. Potreban mi je, inace cu morati puno da cekam da dobijem novi, pa necu moci da otputujem iako vec imam kupljenu kartu za put. Ostalo mi je u secanju da sam ga poslednji put stavila u fijoci ormancica do mog kreveta, ali kad sam pokusala da ga nadjem kao da je ispario, nema ga. Molim vas pomognite mi da ga nadjem!"

"Idyle Flame" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce pasos biti pronadjen:

Naravno, odmah sam joj rekla da ne brine i da ce ga naci! Rekla sam joj da najpre potrazi u blizini elektricnih uredjaja (kompjuter, TV, telefon jer Vladar 2. kuce je u konjunkciji sa Uranom) zatim u sobama na spratu, policama sa univerzitetskom literaturom ili biblioteci. Takodje sam joj rekla da trazi u blizini turisticke literatuire, slika sa putovanja u druge gradove ili zemlje, sudskih dokumenata, ili pak religioznih stvari (Vladar 2. kuce u 9. kuci).

Rekla sam joj da potrazi i u spavacoj sobi, ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi gde ima namestaja sa jastucima, u sobi za goste, u ormanu, u kutiji sa nakitom, gornjim fijokama ormana, u sobi sa umetnickim predmetima, u ormanu gde se drzi posteljina (Tacka Fortune je u znaku Vage). Sto se tice strane sveta uputila sam je na Sever (Tacka fortune je na samom vrhu 4. kuce) i da posebno obrati paznju i da trazi u blizini plave ili bele boje (Tacka Fortune je u znaku Vage).

4. Jula 2012. "Idyle Flame " se javila:

"Javljam se posle dugog vremena i dobra vest je da sam nasla pasos pre 2 nedelje...u spavacoj sobi, na polici sa knjigama, koja je bele boje, a inace je ta polica izmedju kasetofona i TV-a ... a pored te police sa knjigama je i fijoka u kojoj drzim nakit!! Sto se tice strane sveta polica je na Severoistoku." (Znaci nema veze sto je Tacka Fortune na samom vrhu 4. kuce, ipak je u 3. kuci koja oznacava Severoistok! ).

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!