Horarna astrologija

GDE JE MOJ PASOS?

7. septembra 2010. u Horarnoj sekciji "Noel Tyl " foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Ne mogu da nadjem pasos i bicu veoma zahvalna ako mi neko u tome pomogne. Pasos drzim na "njegovom" mestu, ali sada nije tamo. Zadnji put sam ga videla u martu kad sam morala da ga kopiram da bih dobila posao. Od tada ga vise nisam videla. Gde je moj pasos?" - Nellie Bly"

"Nellie Bly" je poslala podatke za kartu i ovo je karta za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce pasos biti pronadjen:

Naravno, odmah sam joj rekla da ne brine i da ce ga naci! Rekla sam joj da najpre potrazi u blizini vrata, prozora ili u prolazu izmedju dve sobe (vladar, Sa, je u blizini vrha kuce), da je u kuci (kad god je vladar u Devici, Blizancima, Vagi ili Vodoliji to je znak da je izgubljena stvar u kuci) i da je blizu (vladar, Sa, je uugaonoj kuci). Takodje sam joj rekla da trazi na mestima gde ima mnogo kretanja (vladar, Sa i Tacka fortune u kardinalnom znaku). Posto su i vladar i Tacka fortune u istom znaku, znaku Vage, rekla sam joj da pasos moze biti u spavacoj sobi, ispod kreveta, u sobi gde se slusa muzika, u sobi gde ima namestaja sa jastucima....Posto su i vladar, Sa i Tacka srece u istoj kuci rekla sam joj da jedan od roditelja (najcesce je to majka) znaju gde je pasos. Sto se tice strane sveta uputila sam je na Jug (vladar, Sa i Tacka fortune u 10. kuci) i da posebno obrati paznju i da trazi u blizini crne boje (Sa).

23. Aprila 2011. "Nellie Bly " se javila:

"Rekli ste da cu ga naci i bili ste u pravu!! Danas me je nazvala majka i rekla mi da je pasos nadjen i da je bio izmedju jastucica na kaucu koji se nalazi ispred prozora!! Ova soba je jako posecena jer je to soba u kojoj moja majka radi. Inace otac je bio taj koji je pronasao pasos!" (Mesec, koji nam govori o toku dogadjaja, ima prvo aspekt sa Ma, vladarom 4.kuce, ocem, pa tek posle sa Ve, vladarom 10.kuce, majkom!)

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!