Horarna astrologija

GDE JE MOJ PARFEM?

2. oktobra 2011. u Horarnoj sekciji Astrodienst Forum - a ugledala sam post sledece sadrzine:

"Pre nedelju dana dobila sam uzorak parfema, samo sam ga jednom koristila i od tada ne mogu da ga nadjem. Brinem i mislim da sam ga slucajno bacila, jer je bio u tankoj flasici pa ga mozda nisam ni primetila? Gde je? Moze li se to reci na osnovu karte? - rammstein200594"

"Rammstein200594" je poslala kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje: Horarna astrologija - Gde je moj pafem?

Prvo proveravamo postoje li indikacije da ce parfem biti nadjen. Da, postoje:

Ne brini! - odgovorila sam joj, vidimo da je vladar 2. kuce rx, to je siguran znak da ce parfem biti nadjen! Rekla sam joj da pogleda u kolima ili garazi, da je mozda kod rodjaka ili rodjak zna gde je (vladar 2 .kuce je u 3. kuci.). Rekla sam joj takodje da potrazi u stolu gde drzi pisma/knjige ili za kojim uci ili u sobi gde se gleda TV ili slusa muzika ili da potrazi medju stvarima koje koristi kad ide na neki kraci put. Rekla sam joj da potrazi na Severoistoku i u blizini plave ili crvene boje (Vladar 2. kuce je Jupiter).

18. oktobra 2011. "Rammstein200594" se javila:

"Bio je na mestu gde sam ga najmanje ocekivala! Moj brat ga je uzeo i bio je iza njegovog TV-a . Bio je izmedju dva modela njegovih automobila, jedan je bio plave, a drugi crvene boje!! Prosto neverovatno! Hvala puno!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!