Horarna astrologija

GDE JE MOJE OGLEDALCE?

17. januara 2012. procitala sam post sledece sadrzine na forumu "Astro-riznica":

"Neko vreme vec gubim stvari jako lako. Sada mi je bas krivo sto ne mogu da nadjem malo ogledalce na preklop. Nekada sam ga i nosila sa sobom a nekada je ostajalo kuci, posto cesto menjam tasne, ne secam se kada sam ga poslednji put nosila. Nesto mi se cini da ga vec oko 3 nedelje nema... Jos jedna opcija bi bila da mi je ostalo na Zlatiboru, gde sam bila pocetkom decembra... jer ne mogu da se setim kada sam ga poslednji put videla... - WildCherry "

Evo karte:

Najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce ogledalce biti nadjeno? Da, postoje:

Odgovorila sam joj da nema potrebe da brine jer postoje pokazatelji da ce ogledalce biti nadjeno.

Ogledalce moze biti u kuhinji, u blizini mesta gde je cesma, u ormanu za posteljinu, u spajzu, u sobi sa obicnim ili jeftinim namestajem, u sobi gde se familija okuplja da prica o porodicnim stvarima, u sobi gde se drze stvari sentimentalnog znacaja, u sobi sa najvise prozora, u sobi koju obicno koristite za popodnevni odmor, u sobi gde drzite stvari od porcelana. Roditelj (majka) mozda zna gde je. Moze biti na poslu ili tamo gde drzite odecu, u ugradnjim ormanima, izmedju necega ili ispod necega. (vladar 2. kuce u 6. kuci). Ogledalce se nalazi u blizini predmeta od bele ili srebrne boje (Tacka Fortune je u 10. kuci u znaku Raka, a vladar 2. kuce u znaku Riba).

Vec sutradan "WildCherry" se javila:

"Bilo je na dnu jednog dela ormana, stvari koje su bile pored njega su: srebrne sandale u beloj kutiji (Vladar 2. kuce u znaku Riba, Ribe su u vezi sa stopalima!), levo od tog mesta je bila posteljina ljubicaste boje, pegla za kosu, kutija od pegle, 2 kaisa crne i bele boje, jedna mala tasnica bele boje, velika tasna sive boje, i neki papir i suskavi papir koji sam drzala u velikoj torbi da ne bi izgubila oblik, koji je isto bele ( i providne boje)... e bilo je ispod svega toga na dnu, najblize kutiji sa srebrnim sandalama...sve je bilo tako nabacano, verovatno da sam se setila da stavim peglu u kutiju i papir u torbu ja bih ga nasla."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!