GDE JE MOJ DZEPNI NOZIC?

2. oktobra 2020. posetila sam Horarnu sekciju "Forum.hr" foruma i paznju mi je privukao post clana "Mr Mojo 995" sledece sadrzine:

"Pozdrav! Negde sam izgubio (vjerojatno kod kuce u stanu) crveni, svajcarski, sklopivi, dzepni nozic. Mozete li mi reci gdje je? Pitanje sam postavio u 12:52 u Zagrebu."

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Mr Mojo 995"postavio pitanje:

Nozic je predstavljen vladarom 2.kuce, Saturnom! Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce nozic biti nadjen:

Istog dana sam odgovorila:

On moze biti u sobi na spratu, hodniku, stepenistu, u stolu, koferu, sobi gde ima dosta knjiga, na policama sa knjigama, na mestu gde se uci ili cita, u fijoci gde se drze penkala i olovke, na mestu gde vam stoje stare novine, u predvorju kuce, tamo gde drzite vazne papire kao sto su krstenice, vencanice, ugovori, vazni racuni i sl, u blizini kompjutera, telefona, TV-a ili radija. Neka druga osoba ce ga mozda naci ili ce na neki nacin biti umesana u njegovo pronalazenje. Potraziti ga u spavacoj sobi, dnevnoj sobi, verandi, tremu. Obicno je na vidnom mestu. (Tacka Fortune je u znaku Blizanci u 7. kuci).


Sutradan "Mr Mojo 995" se javio:

"Velika pohvala za vrlo preciznu analizu! Nozic je bio u spavacoj sobi gdje je polica s puno knjiga, a tamo se takoder uci i cita. Nozic je bio u fijoci, a sve je takodje u blizini TV-a, radija, a u njegovo "sakrivanje" je bila umesana druga osoba! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!