Horarna astrologija

GDE JE MOJ KIHINJSKI NOZ?

12. oktobra 2008. u Horarnoj sekciji "Astrodienst" foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Ne mogu da nadjem moj kuhinjski noz. To je noz koji najcesce koristim. Mislila sam da je medju sudovima za pranje, ali nije, proverila sam. Gledala sam po fijokama, u kanti za djubre, ali ga nema. Pitala sam cerku da li ona zna gde je, ali ona mi je rekla "ne". Moje pitanje glasi:"Gde je moj noz?"- Swish"

"Swish" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Odavno nisam videla ovakvu kartu! I vladalac 2. kuce i Tacka fortune, bili su u istoj - 5. kuci! Kao i uvek prvo proveravamo ima li indikacija da ce noz biti nadjen i nalazimo sledece:

Odgovorila sam joj da ne brine i da ce ga sigurno naci. Rekla sam joj da noz nije na uobicajenom mestu (Vladalac je u kuci koja sledi), ali je veoma blizu, mozda i napolju u garazi i da je potrebno nesto vise vremena da se pronadje. Posto je vladalac u vazdusnom znaku to znaci da je noz na srednjoj visini od zemlje, a posto je u Vagi treba da pogleda u malim ormanima i to na desnoj strani (Vladalac je u kuci koja sledi). Posto su oba vladaoca u 5. kuci, savetovala sam joj da pogleda u cerkinoj sobi.

Rekla sam joj takodje da gleda u blizini plave i bele boje (Vladalac Merkur je u Vagi).

Takodje sam je uputila na severozapadnu stranu stana (Vladalac Merkur je u 5. kuci).

17.oktobra "Swish" se javila:

"Kao sto ste rekli, noz je pronadjen u cerkinoj sobi koja je na severozapadnoj strani kuce. Noz je bio u ormancicu koji se takodje nalazio na severozapadnoj strani njene sobe. Cudno, zaista, bio je polozen preko bele narukvice!
Interesantan podatak je da se preko puta ovog ormancica, nalazi garaza koja je takodje na desnoj strani imanja. Dobra analiza!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!