Horarna astrologija

GDE JE NOVCANIK MOGA SINA?

26. decembra 2009.(subota) u Horarnoj sekciji "Astrodienst" foruma procitala sam post sledece sadrzine:

"Moj sin je izgubio novcanik sa svim stvarima koju su bile unutra, izmedju ostalog, novac, kreditne kartice i vozacka dozvola. Seca se da ga je imao u ponedeljak, kad je isao da kupuje poklone za Bozic, ali proslo vece, kad ga je trazio, nije mogao da ga nadje. Moze li neko da nam kaze gde bi taj novacnik mogao biti, da li ce biti pronadjen, jer on je jako zabrinut i razocaran.- Joangel"

"Joangel" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Sin je predstavljen vladaocem 5. kuce, a njegov novcanik vladaocem njegove 2. kuce ( radikalne 6.kuce karte). Vidimo da je i vladalac 5. i vladalac 6. kuce ista planeta, Jupiter, a to je znak da je novcanik jos uvek u njegovom posedu!

Odmah sam odgovorila na ovaj post:

Recite sinu da potrazi u sobi na spratu sa najmodernijim namestajem, (vladalac njegove 2. kuce u Vodoliji ) u blizini TV-a, telefona, komjutera, a sto se tice strane sveta na severoistoku (Tacka Fortune u 3.kuci) i u blizini crne boje (Tacka Fortune u Jarcu).

Takodje sam rekla da pogledaju u ili u blizini stola gde drzi knjige ili papirni materijal ili medju stvarima za kratka putovanja (Tacka Fortune u 3.kuci).

Sutradan, "Joangel" se javila:

"Zaista smo mnogo zahvalni sto ste se javili sa ovim tacnim uputstvima, jer nam je to omogucilo da se skoncentrisemo i pronadjemo novcanik na veliko sinovljevo zadovoljstvo! On je bio ubedjen da ga je izgubio u trznom centru i bio je tako uznemiren. Nasli smo ga u njegovoj sobi koja je zaista na spratu i sva u crvenoj boji (Mesec u Ovnu) i moderno opremljena sa TV-om, kompjuterom, stereo uredjajem...ta soba je na severoistocnom delu nase kuce. Novacnik je pao iza stola u kome ga on obicno drzi u fijoci sa knjigama i papirima. Bio je u crnoj plasticnoj kesi i pao je na pod odmah pored uticnice za telefon!!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!