DA LI CU PRONACI NOVCANIK?

29. januara 2018., u Horarnoj sekciji foruma "Forum.hr" paznju mi je privukao ovaj post clana "maki_maki " :

"Da li cu pronaci novcanik koji sam izgubila u petak? Novcanik je tanak i manji, tako da je mogao negde i da zapadne. Pretrazila sam veci deo stana, ali nisam uspela da ga nadjem. Poslednje cega se secam jeste da sam ga tog dana drzala u rukama u pekari. Postoje samo 2 mogucnosti - ili je negde u stanu, ili mi je ispao negde na putu od pekare do kuce sto je ni 100m razdaljine. U njemu sam nosila uvek samo sitan novac, tako da sto se tice para nije toliko ni bitno, ali mi je draga uspomena. "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "maki_maki "postavila pitanje:

Kao sto vidite ima 2 pokazatelja da ce novcanik biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila:

Isti znak na vrhu 1. i 2. kuce govori o tome da je novcanik jos uvek kod tebe!
POF je u znaku Ovna u 5.kuci, pa on moze biti u blizini dimnjaka ili nekog grejnog tela, u prostoriji gde se drzi alat, u sobi sa zakljucanim vratima i ormanima, u prostoriji gde ima stvari od gvozdja, municije, u sobi u kojoj dominira crvena boja.

Traziti na Severozapadu u blizini boja: crvena, crna, lila

Nakon 2 dana se "maki_maki" javila:

"Samo da vam javim da ste bili u pravu! Mislila sam da sam izgubila novcanik napolju jer ga par dana nije bilo i na kraju ga nadjem, ni manje ni vise nego u - mojoj torbi! Neverovatno! Ne znam kako se desilo da ga ne primetim, a pregledala sam torbu par puta. Posto je tanak nekako se bio savio i sakrio izmedju 2 pregrade. Inace, torba je bila veoma blizu radijatora, na severozapadnoj strani i u blizini narandzaste i crne boje! "

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!