Horarna astrologija
novcanik

GDE JE MOJ NOVCANIK?

1. aprila 2012. sam na Astrodienst Forumu, u sekciji "Horarna Astrologija", zapazila sledecu poruku "JM Reyes"-a:

"Pozdrav svima! Ocajna sam, ne mogu da nadjem svoj novcanik. Zadnji put sam ga imala u rukama pre dve nedelje kad sam bila 1,5h udaljena od doma. Pretpostavljam da je ostao u radnji, ali radnju mogu nazvati tek sutra. Mozete li mi pomoci da ga nadjem?"

Evo karte za vreme i mesto kad je "JM Reyes" postavila pitanje:

Moj odgovor je bio sledeci:

Vidimo da je vladar 2. kuce, vladar tvog novcanika, retrogradan a to je siguran znak da ce biti nadjen! Ne brini!

I vladar 2. kuce i Tacka fortune (POF) su u promenljivom znaku a to znaci da je novcanik unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana. Posto je vladar u znaku Riba, i posto kazes da si ga izgubila "napolju" treba ga traziti na mestima gde se prodaju lekovi ili neke tecnosti/rastvori, alkohol, benzin...POF je u znaku Device sto takodje upucuje da treba traziti u blizini nekih medicinskih "stvari" ili nekih tecnosti za ciscenje/hemikalija.

Vec sutradan "JM Reyes" se javila:

"Analiza vam je bila tacna! Nasla sam ga! Ono sto me je najvise impresioniralo u vasoj analizi je cinjenica da ste rekli da je novcanik u blizini nekih tecnosti ili hemikalija. Naime, moj novcanik je ostao u radnji gde se prodaje "hrana" za biljke i to u bocama sa tecnostima!!! Inace novcanik je bio u kutiji pored kase (POF i vladar 2. kuce u promenljivom znaku)."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!