Horarna astrologija

GDE JE MOJ NOVCANIK?

Tog popodneva, 2. 6. 2005., u goste mi je dosao moj bivsi kolega, Laza, sa svojom novom devojkom Dubravkom. Najpre smo malo ogovarali staro drustvo sa posla, potom smo pricali o svakodnevnim desavanjima, a u jednom trenutku je Laza rekao Dubravki:" E, ona se razume u horoskope, moze cak i da ti kaze gde treba da trazis nesto sto ne mozes da nadjes." Na to je Dubravka odgovorila: "Super, recite mi gde je moj novcanik! Znam samo da je u kuci, vise puta sam ga trazila ali nikako ne mogu da ga nadjem."

Evo karte za momenat kad je Dubravka postavila pitanje:

Vec prvi pogled na kartu, izgledao je obecavajuci! Tacka Fortune u 10.kuci, potvrdjuje Dubravkinu konstataciju da je novcanik u kuci. Novcanik je predstavljen vl. 2.kuce, retrogradnim Jupiterom u Vagi, a to je siguran znak da ce biti pronadjen. Cak je i planeta u 2.kuci, koja takodje opisuje novcanik, retrogradna! Vrh druge kuce je u znaku Strelca, pa sam je upitala nije li to mozda neki novcanik iz inostranstva, a ona je potvrdila i rekla da ga je dobila na poklon od jednog inostranog poslovnog partnera! Inace, on je crne boje, dodala je. (Pluton u 2.kuci-tamne nijanse).

Vl. 2.kuce je Jupiter rx , u 11.kuci, pa sam joj rekla da trazi u jugoistocnom delu stana, a ako ima kucu onda na gornjem spratu (Strelac na vrhu 2. kuce), u spavacoj sobi (vl. 2.kuce u Vagi) na zapadnoj strani te sobe (Jupiter rx u Vagi). Takodje sam joj rekla da pogleda u blizini police sa knjigama ili u dzepu, fijoci ili ormanu na jugozapadu te spavace sobe (Tacka Fortune u 10.kuci, vrh kuce u znaku Device). Rekla sam joj da se ne sekira i da ce ga sigurno naci i to za samo jedan dan! A evo zasto:

Kao sto vidimo, Mesec treba da predje samo 1 stepen 5 da bi napravio tacan trigon sa Plutonom u 2.kuci! Kako je mesec u kardinalnom znaku, prema tabeli za odredjivanje vremena koju mozete naci na prvoj stranici ovog sajta, ova pozicija oznacava casove, dane i nedelje, a posto je u 5 kuci to oznacava nedelje, mesece i godine. Pluton u promenljivom znaku oznacava, kad vreme u pitanju, dane, nedelje i mesece, a u 2.kuci nedelje, mesece i godine. Znaci dolazimo do podatka da ce biti potreban 1 dan ili jedna nedelja. Ja sam se odlucila za jedan dan iz prostog razloga, sto ce novcanik traziti u svom stanu, i ako nekome kazete da treba da trazi gore na spratu u spavacoj sobi na jugozapadnom delu te sobe, malo je verovatno da ce toj osobi trebati nedelju dana da pretrazi taj prostor.

Sutradan, 3. 6. 2005., oko 13h, Dubravka mi se javila da mi zahvali sto sam joj pomogla da nadje novcanik. "Nasla sam ga u ladici, u komodi, u jugozapadnom delu sobe na drugom spratu kuce, a ako gledamo u odnosu na celu kucu, ta soba se nalazi na jugoistoku." Recite mi pored kojih boja je bio? - upitala sam. "Pored roze boje" - odgovorila je, sto se sasvim uklapa u kartu, jer Vaga (znak u kome se nalazi vl. 2.kuce) oznacava pastelne boje. "Tako sam sretna! Donecu vam poklon u znak zahvalnosti" - obecala je!

I ispunila je obecanje! Bas su me juce posetili! Dobila sam na poklon jedan divan novcanik! Iste boje kao moja tasna! Bas sam se obradovala!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!