Horarna astrologija

GDE JE NOVAC?

6. februara 2016., u Horarnoj sekciji foruma "Forum.hr" paznju mi je privukao ovaj post clana "mjaumackica"- e :

"Hitno me zanima odgovor: Ko je ukrao novac (ili gde se novac nalazi ako nije ukraden)?! To su nam pare od vencanja i prilicna je svota u pitanju! Pitanje sam postavila 6. feb. 2016. u 16:41h, Beograd. Van sebe sam od brige, molim Vas pomagajte!!! Hvala unapred!!!"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "mjaumackica"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce novac biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila:

Ima nekoliko dokaza da ce biti nadjen, ne brini! Mesec/vi u konjunkciji sa Merkurom/novac znaci da je novac kod vas, nije ukraden!

Novac je predstavljen Merkurom, vladarom 2.kuce u 6.kuci. Potrazite u kutiji, dzepu, fijoci, kesi, koverti u necemu, izmedju necega ili ispod necega. Tamo gde drzite odecu, u ugradnjim ormanima. Obicno se ne vidi. Tamo gde u kuci radite posao koji naplacujete (npr. ako sijete za musterije). Takodje potrazite u blizini medicinskih stvari ili sredstava za ciscenje.

27. jula 2016. "mjaumackica" se javila:

"Bila sam ubedjena da je ukraden, kad ono, medjutim, bili ste u pravu... dva dana pred odlazak na more sam ga nasla! Neverovatno da je bio tako blizu, da sam ja sve isprevrtala a da ga nisam nasla... Bas cudno! Bio je u spavacoj sobi u ormaru ispod mojih majcica, naravno dobro ususkan da ga niko ne nadje pa ni ja ocigledno! Hvala vam puno!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!