Horarna astrologija

GDE JE MOJ NOVAC
I HOCU LI GA NACI?

"Hocu li pronaci izgubljeni novac? Gde da ga trazim? Radi se o evrima koje sam izvadila iz novcanika pre nego sto sam krenula u grad."

Ovo je bio post clana "aplazinic" u horarnoj sekciji foruma "Astrologija za pocetnike" na dan 20. jula 2012. god.

Evo karte za vreme i mesto kad je "aplazinic" postavila pitanje:

Prvo gledamo ima li dokaza da ce novac biti nadjen i nalazimo sledece:

Odmah sam joj odgovorila:

Ima dokaza da ce biti nadjen!

Novac je predstavljen Jupiterom, vladarom 2. kuce, (interesantno je, da je bas Jupiter vladar stranog novca o kome je rec, jer kao sto znate, kljucne reci za Jupiter su: inostranstvo, stranci, daleke zemlje), kao i Tackom fortune.

Novac moze biti na mestu gde se uci ili cita, u fijoci gde se drze penkala i olovke, na mestu gde vam stoje stare novine, tamo gde drzite vazne papire kao sto su krstenice, vencanice, ugovori i sl, u blizini telefona ili radija (Jupiter u Blizancima). Takodje potrazite u sobi gde drzite religioznu ili univerzitetsku literaturu, u blizini mesta sa religioznim stvarima (ikone, svecnjaci) ili na mestima gde cuvate vunene stvari, ili u sobi sa najskupljim namestajem, kao i u blizini mesta na kome provodite najvise vremena (POF u Strelcu u 1. kuci).

Istog dana "aplazinic" se javila:

"Jao, hvala vam puno, nadjoh pare! Bile su medju racunima (vazni papiri!) u fijoci blizu religioznih stvari! Samo jos da dodam, fijoka je blizu radija, ja tu obicno radim, donesem komp pa tu sedim!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!