Horarna astrologija

GDE JE NOVAC?

23. oktobra 2009. primila sam email sledece sadrzite:

"Molim vas ako mozete pomoci mojoj mami koja ne moze da nade vecu kolicinu novca koju je ona sakrila negdje u kuci i sada se ne moze sjetiti. Pitanje postavlja moja majka u Omisu 23. 10. 2009. a vrijeme pitanja je 12:00 h. Unaprijed zahvaljujem, Zeljana"

Evo karte:

Najpre proveravamo da li postoje indikacije da ce novac biti nadjen? Da, postoje:

Odgovorila sam joj da nema potrebe da brine i da ce novac biti nadjen.

Vladar 2. kuce, vladar novca je u 9. kuci, to znaci da su pare daleko, mozda u vikendici, odlicno sakrivene, vrlo tesko se pronalaze i obicno je neko drugi umesan u njihovo pronalazenje ( vladar 2. kuce je u padajucoj kuci); traziti na levoj strani mesta koje cu vam preporuciti i to unutar necega, kutije, kofera, fijoke, ormana, nisu na vidnom mestu ( vladar 2. kuce je u promenljivom znaku). Traziti na jugozapadu, i to u blizini crne ili tamno zelene boje ( vladar 2. kuce je Saturn). .

Tacka Fortune je u Vodoliji u 2. kuci. To opet ukazije da treba traziti na mestima visoko od zemlje , u nekoj sobi na spratu i posebno treba da se gleda u blizini mesta gde se novac cuva, gde se cuvaju dragocenosti, mozda u sefu u banci, u nekom novcaniku ili spavacoj sobi. Traziti na severoistoku, a naraocito traziti u blizini indigo boje ( Tacka Fortune je u znaku Vodolije).

Tek nakon 18 meseci ( 5. juna 2011.) Zeljana se javila:

"Ajme oprostite, skroz sam zaboravila napisati vam odgovor! Toliko se izludila oko tog novca...spremala ga je u trenutku dok smo imali smrtni slucaj, bila je ludnica na sve strane, tako da je nakon nekog vremena skroz izgubila pojam gdje je stavila novac...dosta novca !

Bas kao sto ste napisali...novac je nadjen i stvarno je druga osoba bila upletena u pronalazak, nisu bile u kuci, bile su na katu (spratu) i boja je bila crna...crni kamen...strana je stvarno bila sjeveroistok...

I sada ono najbitnije...bas kao sto ste napisali...novac je bio u banci i stvarno je druga osoba pomogla, tj. žena iz banke je zvala mamu da je pita nešto u vezi tih novaca...koji su bili u banci na katu....i tako je misterija rijesena na nasu radost i naknadni smijeh do suza :-))).

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!