Horarna astrologija

GDE JE NOVAC?

31.marta 2008. na astro.com forumu, primetila sam sledeci post:

"Zdravo svima! Gde je nestao moj novac? Da li je ukraden ili zaturen? Trazim ga ceo dan i ne mogu da ga nadjem." - "Astrologos"

Ubacila sam date podatke u moj astro program i dobila sledecu kartu. Ova karta je uradjena za datum, vreme i mesto gde je "Astrologos" postavila pitanje:

Odmah sam uocila da je Tacka fortune u ugaonoj, 10 kuci, sto je siguran znak da je novac u kuci! Ima jos indikacija da ce novac biti nadjen:

Moj odgovor je bio sledeci:

"Novac je u kuci i ima nekoliko indikacija da ce biti pronadjen! Vladalac 2. kuce je u 9. kuci u znaku "Ribe", pa pogledajte u blizini vode bilo koje vrste, na gornjoj polici, ne moze da se vidi (znak Ribe, kao prirodni vladalac 12. kuce horoskopa, kuce tajni), sakriven je.

Pogledajte na jugozapadu (vladalac u 9. kuci), a u blizini zute, bele i tirkizne boje (Me-zuta, bela, Ribe-tirkizna).

Takodje zbog Tacke fortune u 10. kuci u Blizancima pogledajte u blizini komunikacionih uredjaja (telefon, TV), a pitajte majku mozda ona zna gde. Strana sveta za ovo pretrazivanje je jug, a takodje treba traziti u blizini predmeta zute ili narandzaste boje kao i predmeta koji su obojeni u vise boja (Blizanci, promenljivi znak)."

"Novac je u kuci?" - odgovorila je "Astrologos"- "Koje olaksanje, mora da sam ga negde zaturila! Pretrazicu prema vasim uputstvima i javicu se kad ga budem nasla!"

3. aprila 2008. "Astrologos" se javila:

"Sve do danas nisam uspela da pronadjem novac i bas kad sam pomisla da ne znam vise gde da gledam, nasla sam novac u kuhinji, blizu vode, na zapadu i kao sto ste vi rekli u blizini bele i tirkizne kutije, na gornjoj polici u jednoj praznoj kutiji od bivseg premaza. Cudno, ja uopste ne mogu da se setim da sam ga ikada stavila tu. Hvala vam na savetima."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!