Horarna astrologija

GDE JE MOJA DIJAMANTSKA NARUKVICA?

Jos jedno uspesno pronalazenje, ovog puta izgubljene dijamantske narukvice, pomocu horarne astrologije!! 11. maja 2008., u horarnoj sekciji vec pomenutog www.astrologyweekly.com foruma naisla sam na post sledece sadrzine:

"Odlazim za nekoliko sati i pakujem se cele nedelje...i u svoj toj guzvi izgubila sam dijamantsku narukvicu , bila je u tamno lila kesi, ali trenutno je nema ni u jednom mom koferu, torbi ili pantalonama. Za svaki slucaj, ostavila sam poruku mom sefu, za slucaj da je ispala negde na poslu, ako nadje da mi je sacuva. Gde mi preporucujete da potrazim? Vracam se za 7 dana - MollyMagi".

"MollyMagi" je poslala i kartu za datum, mesto i vreme kad je postavila pitanje:

Krenimo redom! Postoje li indikacije da ce narukvica biti nadjena? Da, postoje:

Vladalac 2. kuce je Merkur u 10. kuci u Blizancima. Rekla sam joj da pogleda na poslu u blizini komunikacionih uredjaja, knjiga ili papira, ali takodje i da pogleda u kolima ili garazi (vladalac je u Blizancima). Rekla sam joj takodje da gleda u blizini crne boje na tamnim i skrivenim mestima (POF u Skorpiji).

3.juna, "MollyMagi" se javila:

"Nasla sam je!! 22. maja!! (Mesecu je trebalo 11 stepeni-dana da konjunktuje ASC!)!
Bila je u crnoj kesi (POF u Skorpiji) zaglavljenoj izmedju crnih sedista u autu! Kunem se da nije bila tamo pre mog odlaska...veoma sam iznenadjena. HVALA!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!