Horarna astrologija

GDE SU MOJE NAOCARE?

15. maja 2009. u Horarnoj sekciji "Astrodienst Forum "- a, paznju mi je privukao post pod naslovom: "Moje naocare! Gde su?!"

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Pema Dekyi" postavila pitanje:

Pogledom na kartu uocavamo nekoliko indikacija da ce naocare biti pronadjene:

Rekla sam joj da ne brine i da ce pronaci naocare. Posto je vladalac 2. kuce, Merkur, na samom kraju horoskopske kuce, rekla sam joj da naocare trazi na suprotnom kraju od vrata, i da gleda u blizini zemlje jer su dobro sakrivene (vladalac, Merkur, je u fiksnom znaku).

Rekla sam joj da su naocari iza necega i da pazljivo gleda (vladalac, Merkur, je izasao iz jednog i usao u drugi horoskopski znak).

Takodje sam joj preporucila da pogleda u blizini biblioteke, ili mesta gde drzi stvari koji su u vezi sa crkvom, univerzitetom kao i blizini mesta gde drzi sudske spise ili bilo sta sto je u vezi sa zakonom (vladalac, Merkur, je u 9 kuci).

Preporucila sam joj takodje da gleda u blizini plave, bele i zelene boje i to na jugozapadu svoga stana (Merkur oznacava belu boju a Bik oznacava plavu i zelenu, a posto je vladalac u 9 kuci, to oznacava da su naocare na jugozapadu).

25. maja 2009. "Pema Dekyi" se javila :

"Nasla sam ih! Bile su na patosu, ispod jugozapadnog ugla zeleno/plave sofe koja je smestena bas do moje biblioteke (koja sadrzi zakonske, religiozne i univerzitetske tekstove)!! Zaista su bile dobro sakrivene, jer su bile iza nozice sofe, tako da pri prvom pogledu ispod sofe one se nisu videle! Hvala!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!