Horarna astrologija

GDE SU MOJE NAOCARE?

Sela sam da odradim jedan privatan posao na kompjuteru, ali sam u tom trenutku primetila da nemam naocare. Pogledala sam u tasni, ali nije ih bilo. Do malopre sam ih imala na poslu, sto znaci da ih nigde nisam izgubila, vec da su mi ostale u kancelariji. Pitanje je bilo samo da li sam ih zaboravila na stolu, jer ako jesam mogle bi da “dobiju noge", ili sam ih sa ostalom dokumentacijom ubacila u fijoku stola i zakljucala. Da bih razresila ovu dilemu uradila sam horarnu kartu za pitanje:"Gde su moje naocare?".

Evo karte:

Za ocekivati je bilo da Neptun bude u 2 kuci, jer Neptun u horarnoj astrologiji predstavalja sve one predmete koji zamenjuju fizicke nedostatke. Neptun takodje predstavlja sve one predmete koji se nalaze u nekom kucistu, skrivene, sto se u potpunosti poklapalo sa situacijom koju razmatramo, jer su naocare bile u fotroli. Jarac na vrhu 2.kuce upucuje na crnu i tamnobraon boju, a moja fotrola za naocare je bas tamnobraon boje! Cinjenica da je Neptun retrogradan, naravno, govori da ce naocare biti sigurno pronadjene, sto potvrdjuje i aplikacioni aspekt Meseca vl. 2 kuce, Saturna .

Neverovatno je koliko ova karta dobro opisuje situaciju. Vec prvi pogled na kartu pokazuje gde su naocare! Vrh 2. kuce je u “Jarcu" sto naravno znaci da je izgubljena stvar na poslu. A sad ono najvaznije: Vl.2.kuce je u 8. kuci , a to nam govori da su naocari na nevidljivom mestu, skrivene, sto "u prevodu" znaci da sam ih stavila u fijoku! Odahnula sam! Fijoka je zakljucana, znaci nema potrebe da brinem!

Sto se tice strane sveta na kojoj cu “naci" izgubljeni predmet, vl 2.kuce u 8. kuci govori da je to na jugozapadu, sto veoma precizno opisuje stvarnu situaciju, jer moj sto se nalazi vecim delom na jugu kancelarije, ali taj red fijoka u koji sam spakovala naocare pripada bas jugozapadu!! Isto tako, polozaj vl.2.kuce u "Raku" upucuje na sever, sto opet odgovara stvarnoj situaciji, jer gledano u odnosu na celu zgradu moja kancelarija je na severnom delu zgrade.

Resila sam takodje da proverim pored kojih boja cu naci naocare. Vl. 2. kuce, Saturn upucuje na crnu i zelenu boju , a znak u kome se nalazi, "Rak", upucuje na zelenu i smedju boju. Sto se tice crne boje, jedino cega sam se setila tog popodneva da imam crno u fijoci bile su makaze, ali za zelenu boju apsolutno mi nije nista padalo na pamet. Fascikle sa kojima sam tog dana radila bile su zuto-bele. Resila sam, da ujutru, cim odem na posao, polako izvucem fijoku, da slucajno nesto ne poremetim i da proverim ove cinjenice na koje ukazuje karta.

Kad sam ujutru dosla na posao i otvorila fijoku, osmehnula sam se! Fotrola sa naocarima je jednom polovinom stajala na crnom dzepnom digitronu a drugom polovinom na zelenoj heftalici!!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!