Horarna astrologija

GDE SU MOJE NAOCARE?

"Imam nekoliko pari naocara ali jedne ne mogu nikako da nadjem. Gde su te moje naocare?"

Ovo je bio post clana "Doodleloo" u horarnoj sekciji foruma "Atrologers' Community" koji sam procitala 13. januara 2016. god.

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "Doodleloo"postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce naocare biti nadjene:

Istog dana sam joj odgovorila:

Posto je vldar 2.kuce retrogradan to je siguran znak da ces ih naci! Ne brini!

Posto je Tacka Fortune u promenljivom znaku/Blizanci to znaci da su one unutar necega, kutije, kese, kofera, torbe, fijoke, ormana. One mogu biti u sobi na spratu, hodniku, stepenistu, u stolu, koferu, sobi gde ima dosta knjiga, na policama sa knjigama, na mestu gde se uci ili cita, u fijoci gde se drze penkala i olovke, na mestu gde vam stoje stare novine, u predvorju kuce, tamo gde drzite vazne papire kao sto su krstenice, vencanice, ugovori, vazni racuni i sl, u blizini kompjutera, telefona, TV-a ili radija. Rekla sam joj takodje da trazi u blizini boja: zuta, bela, siva, kombinacija svetlih boja.


Istog dana "Doodleloo" se javila:

"Nasla sam ih! Bile su u crnoj fijoci u mojoj spavacoj sobi na spratu! U toj fijoci drzim pisaci pribor!"

Nakon ovog njenog posta videla sam da sam pogresila kad sam je savetovala pored kojih boja da trazi! Jer, posto je Merkur retrogradan, to znaci da on ne predstavlja uobicaje boje, vec suprotne boje. Merkur kad je direktan povezuje sa svetlim bojama, a kada je retrogradan on se povezuje sa tamnim bojama! I zato je ona naocare nasla u crnoj fijoci!

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!