Horarna astrologija

GDE JE MORGAN?

Jos jedan slucaj u vezi sa nestalim osobama. Kada sam 28. novembra 2009. posetila Horarnu sekciju "Node-o-rama" foruma, naisla sam na post sa naslovom: "Gde je Morgan?"

"Ona je nestala posle koncerta Metalike 17. oktobra u Virdziniji. Ona je napustila koncert i uputila se kuci sama, rekavsi ostalima da ce se nekako snaci sto se tice prevoza. Bila je obucena u crni duks, crnu mini suknju a imala je i crne cizme do kolena. Ima li neko ideju gde bi mogla biti? - Molly"

"Molly" je poslala i podatke za trenutak kad je postavila pitanje. Evo karte:

Da bismo videli sta se sa njom dogadjalo, praticemo separacione aspekte, jer separacioni aspekti ukazuju na dogadjaje koji su se dogodili u proslosti. Posto Morgan nije u srodstvu sa Molly, vladalac 7. kuce, Saturn, predstavljace Morgan . Vec od samog pocetka analize ove karte, vidimo da smo na pravom putu. Saturn perfektno opisuje osobu koja je obucena u crnu odecu! Isti vladalac, Saturn, je i vladalac radikalne 8.kuce, kuce koja je u vezi sa smrcu. Pluton, takodje prirodni vladar kriminala i smrti, je na samom DSC-u i premda se moderni vladaoci ne koriste u tradicionalnoj Horarnoj astrologiji, kad se nadju ovako blizu uglova, ne smemo ih zanemariti! Vidimo da je Sa, vladalac radikalne 8. kuce zadnji aspekt imao upravo sa Plutonom, pa je moj zakljucak bio da je ona vec ubijena, odnosno mrtva. Zatim, ako gledamo, vladaoca njene derivatne 8. kuce, Mesec, vidimo da Mesec takodje ima separacioni aspekt sa Saturnom, jos jedan dokaz da je Morgan mrtva. Sta vise, Mesec se nalazi u njenoj derivatnoj 4. kuci, kuci koja je u vezi sa krajem, odnosno grobom.

Njen vladalac, Saturn, je u znaku Vage u radikalnoj 4. kuci, sto ce reci treba je traziti na severu, a kako je vladalac u znaku Vage, treba traziti i na vrhu planine ili brda, na mestima predvidjenim za lov, u cvetnoj basti, ili na sljunkovitom polju, mansardi ili nazidanim delovima. Isto tako, moze biti u blizini mocvare, bazena, lokacija koje su podlozne poplavama, u blizini kontejnera, na mestima gde ima crva, u blizini zimzelenog drveca, u blizini reke ili u njoj (Tacka srece u Skorpiji).

Ovaj moj odgovor postavila sam na "Node-o-rama" forumu 4. decembra 2009.

27. januara 2010., "Molly" se javila:

"Bili ste u pravu! Policija je javila da su pronasli ostatke Morgan Harrington na Anchorage farmi koju koriste lovci za lov na jelene! Najpre, policija nije bila sigurna da su to njeni ostaci (crvi su unistili dosta toga), ali dalje provere su pokazale da su to njeni ostaci."

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!