GDE JE MOJ TELEFON?

Kada sam 10. februara 2021. posetila Horarnu sekciju foruma "Forum.hr", paznju mi je privukao post clana "cowgir|" sledece sadrzine:

"Nestao mi je telefon (nije iskljuceno da je sakriven) ... sve sam pokusala, to traje vec satima i bojim se da ga necu naci nikako. Hocu li ga naci i gde bi trebalo da trazim? Hvala unapred! "

Evo karte za datum, mesto i vreme kad je "cowgir|" postavila pitanje:

Kao sto vidite imamo nekoliko pokazatelja da ce telefon biti nadjen:

Istog dana sam joj odgovorila:

Nije tamo gde obicno stoji, duze se trazi, na desnoj je strani mesta koja cu vam preporuciti za trazenje. Na nizim je mestima, u blizini zemlje, odlicno skriven (vladar 2.kuce, Venera, je u kuci koja sledi u fiksnom znaku). On moze biti u blizini nekog ugradjenog uredjaja, na polici ili u ormanu koji nisu deo kuce, u blizini elektricnih uredjaja, radija, TV-a, telefona, komjutera, u blizini table sa osiguracima, u blizini svetla/lustera koje je nedavno modernizovano, u dodatnoj sobi sa modernim namestajem ili u blizini prozora. (Vladar 2.kuce, Venera, je u znaku Vodolije).

Istog dana "cowgir| " se javila:

"Nadjen je jutros, izmedju zamrzivaca i stepenica u bukvalno dodatnoj prostoriji koju zovemo studio. Bio je na podu, blizu svih elektricnih uredaja koje ste naveli i table sa osiguracima. Da se komsija nije sagnuo da uzme vodu koja mu je tu ispala nikad ga ne bismo ni nasli, iako nas dosta cirkulise i rasprema stvari tuda, tako da jeste bio odlicno skriven. Sve ste pogodili!"

Horarna astrologija - Pronadjite izgubljenu stvar!